Quantcast
Till salu inom: ”

komplett kök inklusive vitvaror säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Dubbelsäng

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer ett fullt fungerande kök komplett med allt. Hela köket inklusive vitvaror: 4500kr Kan säljas i delar, ge ett bud på det du vill ha. Köket finns att titta på i Solna. Köket är just nu i bruk och behöver monteras ner. Detta sker efter överenskommelse. Det är bara att höra av sig om det finns några funderingar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Komplett kök säljes inklusive vitvaror. Måttet på köket är följande: 1985*2900 samt 1200 (Kyl/frys/högskåp med inbyggnadsugn) Kombinerad kyl/frys-AEG från ca 2004 Integrerad diskmaskin-Electrolux från ca 2004 Inbyggnadsugn-Ikea från 2012 Inbyggnadshäll-Bosch från ca 2010 Fläkt-Thermex från ca 2010 Blandare samt bänkskiva/diskho ingår även. Pris: 10.000 kr Nedmontering kan eventuellt ordnas Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Köksluckor, IKEA, vita med handtag, till komplettkök (inklusive vitrinluckor till ett av skåpen och en glasdörr till ett högskåp) Vitvaror: Häll, ugn, microvågsugn och fläkt (IKEA from Whirlpool) Allt fungerar bra och är i bra skick. Ca 10 år gammal. Ring eller maila gärna för mer detaljerad info. Allt för 500 kronor Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Som det står i rubriken så säljer vi ett komplett ek kök från 2007, vitvaror, skåp, luckor, sparksocklar, bänkskivor och blandare.mm 9 900:- Nypriset var över 70 000:- Köket är sparsamt använt och i bra skick, inklusive vitvaror: Inbyggnads Kyl/frys, diskmaskin, varmluftsugn, Micro, spishäll samt fläkt. köket är endast använt som extra kök dom senaste åren ca en gång om året (julen) Säljer även en hafa duschvägg för 500:- Mailen kollar vi inte så ofta, så om du har några frågor så ring istället Med vänlig hälsning/ Danne