Quantcast
Till salu inom: ”

krama din skugga debbie ford säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Div. broms

Herrljunga
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Den urgamla hemligheten om häxornas Magiska stenar Stora boken om Tarot Månkraft för dagens kvinnor Dina Magiska Formler- Din egen skuggornas bok Stora boken om andliga guider Stora boken om änglar Moder Jords gömda krafter Barns Psykiska förmågor Stora boken om hur man ser och tolkar auran Hur man får kontakt med andevärlden Stora boken om Natur väsen Kristallernas kraft idag och genom tiderna Tarot magi för dagens kvinnor Stora boken om pendeln Runor att spå som man gjorde förr Vardagsmagi med ljus,rökelse och aromaoljor Dagen då Eva slutade be om ursäkt. Familjer varar för alltid Kristall Magi för dagens kvinnor Stora boken om healing Hur man utvecklar sina psykiska förmågor Avancerad Magi Stora boken om Magi¨ Drömmar att välja och tolka sina drömmar Allt du behöver veta om Magi & Ritualer En komplett guide till spådom & divination dessa böcker är av Cassandra Eason Lär dig tala med djur av Pehr Trollsveden Svarens bok av Carol Bolt Mini Meditationer av Martin Boroson Krama din skugga av Debbie Ford Rensa i röran med Feng Shui av Karen Kingston En wiccas handbok av Jennifer Hunter Naturväsen av Bert Yogson Nybörjarens guide till medialitet av Larry Dreller Heliga Kontrakt av Caroline Myss Solens bok urverket du av Lil Hjertström Ockult Auran av Mark Smith Skapa lycka och harmoni i ditt liv med Feng Shui av Karen Kingston Tidigare liv av Ylva Trollstierna Själens Universum av Stefan Kofoed Har vi varit här förut av Johan Wretman Varför händer detta mig igen av Michael Ryce Böckerna är i kanon skick och kostar 10kr/ styck. Hör av dig om du vill köpa något. Kram Ulrica
Krama din skugga av Deb ( Debbie) Ford
Damm. 2006. Pocketbok i fint skick. Lite böjveck på främre pärmen, i övrigt en fin pocketbok. 188 sidor. Erkänn dina mörka sidor och försonas med dem! Varför blir vi så oresonligt frustrerade och arga över en väns egoism, en arbetskamrats lättja, ett syskons högmod eller en främmande människas ohövlighet? Debbie Ford skulle säga att denna ilska är en ledtråd till vår egen mörka sida och till de egenskaper och känslor som vi är mest rädda för hos oss själva. Debbie Ford är expert på den mörka sidan och sprider ljus över de sidor av oss själva som vi omedvetet (eller medvetet) döljer eller förnekar - de mörka egenskaper som vi begravde medan vi lärde oss att bli "bra människor", men som kan bli en källa till styrka och glädje om vi erkänner dem och försonar oss med dem. När vi alltså tappar tålamodet med en vän, en kollega eller ett syskon beror det på att han eller hon uttrycker delar av oss som vi har undertryckt eller förkastat, delar av oss som inte passar den personlighet vi har skapat för att visa fram för omvärlden. Och om vi inte kan försona oss med liknande impulser inom oss själva, förklarar Ford, slösar vi energi på att fördöma andra i stället för att känna med dem. Men det som kanske är ännu viktigare är att vi nekar oss själva kraften och friheten i att leva ett äkta liv. Genom alla de medryckande, upplysande och otroligt mänskliga berättelserna i den här boken, liksom i de enkla övningar som avslutar varje kapitel, visar Ford oss inte bara hur vi ska känna igen våra dolda känslor, utan också hur vi ska hitta de gåvor de kan ge oss. Ibland kan vår egoism rädda oss från att överanstränga oss. Lite lättja kunde hjälpa oss att bryta en ond cirkel av arbetsnarkomani. Och även om högfärdiga är det sista vi vill bli kallade får kanske andra äran av det vi har åstadkommit om vi inte säger ifrån. Det är just de impulser som vi är räddast för som kan vara nyckeln till det som fattas i vårt liv.
Krama din skugga : Debbie Ford
Richters. 2002. 188 s. Inbunden. 458 gram. Nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. Porto 33:-. Erkänn dina mörka sidor och försonas med dem! Varför blir vi så oresonligt frustrerade och arga över en väns egoism, en arbetskamrats lättja, ett syskons högmod eller en främmande människas ohövlighet? Debbie Ford skulle säga att denna ilska är en ledtråd till vår egen mörka sida och till de egenskaper och känslor som vi är mest rädda för hos oss själva. Debbie Ford är expert på den mörka sidan och sprider ljus över de sidor av oss själva som vi omedvetet (eller medvetet) döljer eller förnekar - de mörka egenskaper som vi begravde medan vi lärde oss att bli "bra människor", men som kan bli en källa till styrka och glädje om vi erkänner dem och försonar oss med dem. När vi alltså tappar tålamodet med en vän, en kollega eller ett syskon beror det på att han eller hon uttrycker delar av oss som vi har undertryckt eller förkastat, delar av oss som inte passar den personlighet vi har skapat för att visa fram för omvärlden. Och om vi inte kan försona oss med liknande impulser inom oss själva, förklarar Ford, slösar vi energi på att fördöma andra i stället för att känna med dem. Men det som kanske är ännu viktigare är att vi nekar oss själva kraften och friheten i att leva ett äkta liv. Genom alla de medryckande, upplysande och otroligt mänskliga berättelserna i den här boken, liksom i de enkla övningar som avslutar varje kapitel, visar Ford oss inte bara hur vi ska känna igen våra dolda känslor, utan också hur vi ska hitta de gåvor de kan ge oss. Ibland kan vår egoism rädda oss från att överanstränga oss. Lite lättja kunde hjälpa oss att bryta en ond cirkel av arbetsnarkomani. Och även om högfärdiga är det sista vi vill bli kallade får kanske andra äran av det vi har åstadkommit om vi inte säger ifrån. Det är just de impulser som vi är räddast för som kan vara nyckeln till det som fattas i vårt liv. Detta är en mycket eftertraktad bok.