Till salu inom

"kristallglas slipade stjärnor säljes"

Stockholm
Igår

Sales Development Represent...

Blocket.se
Stockholm
Igår

Account Executive

Blocket.se
Uppsala
Igår

Suzuki Grand Vitara A-Traktor

110 000 kr
Blocket.se
Igår

Soffbord med 2 side bord

800 kr
Blocket.se
Vetlanda
Igår

Rana 22

10 000 kr
Blocket.se
Hallstahammar
Igår

Gräsklippare

300 kr
Blocket.se
Stockholm
Igår

Customer Success Manager

Blocket.se
Stockholm
Igår

Kundbemötande handläggare i...

Blocket.se
Hässleholm
Igår

Konsolbord

1 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Iskalla stjärnor

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 år
Bonniers. 1993. 377 s. Inbunden. Blått klotband. 22,2x16cm. 620 gram. Nära nyskick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Lite nagg 7 mm. Ryggbredd 3,6 cm. - Lara Cameron är drottning i sitt eget rike. Hon är vacker, hård och smart och det är de egenskaperna som har hjälpt henne att bryta sig loss från barndomens fattigdom och skapa, ett imperium av hotell och fastigheter. - Hennes byggnader är de högsta i världen, hennes, hotell de lyxigastc och hennes vänner de kändaste stjärnorna på berömmelsens himmel. Lara Cameron vill alltid vara störst, bäst och vackrast. - Vid sin sida har hon Howard, den lojale vännen och Paul Martin, stjärnadvokaten med ljusskygga men mäktiga kontakter och som snart blir hennes älskare. - Så en dag dyker drömprinsen från Laras flickdrömmar upp. Han heter Philip Adler och är världsberömd pianist och med sin vanliga energi bestämmer sig Lara för att erövra honom. - Men attiotalets sorglösa dagar är över ooh Laras imperium är i gungning. Och Paul Martin tänker inte godvilligt låta sig brädas av en rival... - Iskalla stjärnor är romantisk, dramatisk och spännande och Sidney Sheldon är tillbaka i högform. .
60 kr
Bokbörsen.se

En stjärna vid namn Ajax

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 år
Inbunden. Nyskick. Både Ulf Stark och Stina Wirsén har var för sig tilldelats flera svenska och internationella priser. ?En stjärna vid namn Ajax? är deras första gemensamma bok, och tillsammans skapar de magi! Det är en berättelse så sorgligt vacker och samtidigt så full av livsglädje. När det oundvikliga händer skär det i hjärtat, men det är ingen klump i halsen som lämnas kvar, utan hopp. Hunden Ajax och Johan är vänner. Vänner bjuder varandra på korv. Dom jagar efter fjärilar och flugor. Och om den ena kommer bort så kan den andra rida genom världsrymden för att hitta honom igen. Ja, det är så det är att ha en vän. På typiskt Ulf Stark-vis vävs fantasi och verklighet ihop till en berättelse om livet och döden och evig vänskap. Ulf är mästerlig på att låta livsglädjen spegla sig i sorgen, och Stina är i sin tur oöverträfflig på samspelet mellan det dramatiskt storslagna och de små roliga detaljerna. Bilderna speglar och kompletterar texten på ett fulländat sätt!.
129 kr
Bokbörsen.se
Övrigt  ·  Kungsholmen

HELGA Kristallglas GROGG . 5 st gamla o hela

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Grogg - glas i kristall HELGA grogg-glas. 2st. äldre mod. (litet lägre än de "nyare" 4-5mm). 125:- st 2st. sekelskifte std. 125:- st 1st. sekelskifte som ovan med slipad stjärna i bottnen. 150:- Alt. Samtliga för 550:- Finns på Kungsholmen nära polishuset. Ring SMS'a eller maila ///ThN Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
550 kr
Blocket.se
Glas och porslin  ·  Lidingö

5 gamla slipade kristallglas med stjärna Seltergllas

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
5 gamla slipade kristallglas med stjärna Seltergllas
141 kr
Tradera.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj