Quantcast
Till salu inom: ”

kungsboa säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kungsboa till salu pga tidsbrist. Han är 180cm lång och c:a 10 år. Har varit i min ägo sen 2002 då den var c:a 1 år. Han äter och skiter som han ska och ömsar med jämna mellanrum (på gång nu). Terrariet är ett hemmabygge i trä med skjutbar glasfront. måtten är 150 x 100 x 70cm (L, B, H) och det står på en botten som är 35cm hög. Som tillbehör finns lysrörsbelysning, värmelampa,värmeplatta, stenar,grenar, bark och vattenbalja. Svarar säkrast på mejl då jag jobbar skift och inte kan ha med telefon, men det går givetvis bra att ringa och lämna meddelande.
Hejsan ! tyvär så måste jag göra mig av med min orm. En jättefin Kungsboa hanne. Ca 180 cm lång och är 3,5 år gammal. Mår väldigt bra i sitt terrarie. Han äter, ömsar och skiter som han ska. Han äter både levande och fryst föda. Vi ska nämligen ha tillökning i familjen så det blir ont om tid och plats dessutom. Så då fick det bli ormen som får lämna :( Terrariets mått är 165*75*60 cm (B*H*D) Så släng iväg ett mail om intresse finns MVH Nicklas
Säljer min kungsboa pga flytt. "Han" mår bra och har ej varit sjuk så länge jag ägt honom, är ca: 4 år och mäter nästan 2m å enligt uppfödare ska vara en hane. Så pass handtam att det inte är något problem att plocka ut honom om så önskas. Terrarie kan ingå med alla tillbehör men säljes även separat såklart. Terrariet är av helglas med måtten ca: B=1400 H=1300 D=65 ljusramp för uv ingår också. Priset kan diskuteras men det viktiga är att han kommer till en "bra" person. Ingen konstig skötsel så fungerar som första orm. Pris: 1200 kr för allt eller endast orm för: 300 kr
Vi säljer vår Kungsboa pga flytt. Den är ca. 9 år och runt 2.5 meter lång. Äter och ömsar som den ska. Ormen säljs inkl terrarie med värmeslinga. Höjd: 81,5 cm Bredd: 2 meter Djup: 50 cm Du får orm och terrarie för 1500 kr eller maila ett bud. Kan även sälja orm utan terrarie. Är du intresserad eller vill fråga något så skicka gärna ett mail. Kollar min mail ofta. (Kompisarna på bilden är ej till salu)
Hej! Jag måste tyvärr sälja min vackra Bella, en kungsboa som är ca 2 år nu och snart 2 meter lång. Säljer henne pga att jag har inte tid med henne och får inte ta med henne till Norge där jag jobbar. Hon är mycket handtam. Äter, skiter och ömsar som hon ska. Nu behöver hon ett nytt hem där hon får stort utrymme och någon som vill hålla på med henne ofta. DOCK INTE TILL UPPFÖDNING! Hemmet är viktigare än priset. Skriv lite kort om dig i ett mejl så hör jag av mig :)