Till salu inom

"kurbitsmålning för nybörjare bok säljes"

Helsingborg
Idag

Körkortsteori 2020

210 kr
Blocket.se
Bengtsfors
Idag

Audi Q5 2.0 TDI 190 hk Quattro

269 000 kr
Blocket.se
Haninge
Igår

Mercedes-Benz C 63 AMG 457...

269 000 kr
Blocket.se
Sävsjö
Igår

Nissan NV200 Van 1.5 dCi ny...

74 000 kr
Blocket.se
Vänersborg
Igår

Volvo V40 D2 Momentum, Ocea...

140 000 kr
Blocket.se
Butik Upplands-Väsby
Igår

Citroën C4 2.0 Automat 140h...

52 900 kr
Blocket.se
Butik Upplands-Väsby
Igår

Volkswagen Golf 5-dörrar 1....

125 900 kr
Blocket.se
Gävle
Igår

Kia Picanto 1.25 MPI Automa...

92 500 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
Igår

Gitarr för nybörjare

800 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Tyresö

Japanska för nybörjare - Bok + CD (Komvux)

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Jag säljer både boken + CD för "Japanska för nybörjare". Dessa har jag använt under cirka 2 månader då jag gick på NTI-skolan och studerade på distans! Deras skick är som nästan nya. Jag säljer dem endast tillsammans. Nypris kostar de tillsammans 650kr! Frakt tillkommer i priset! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
400 kr
Blocket.se

Kurbitsmålning på trä

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Den här boken visar hur man kan göra om enkla träföremål till eget konsthantverk med hjälp av kurbitsmålning. - Inbunden i kartonnageband i mycket gott skick Västerås: Ica 2000 [ 48 s. :färgill. ;28 x 20 cm ; 364 gr ]- Kurbitsmåleriet hade sin guldålder mellan 1770 och 1870, innan papperstapeterna kom. Då målade man stugans väggar med kurbitsmotiv, men man målade också möbler, skrin och andra träföremål. Denna bok visar hur man kan göra om enkla träföremål till eget konsthantverk med hjälp av kurbitsmålning. I hobbyaffärer, på IKEA och på många andra ställen finns enkla omålade träsaker som man med egna händer kan förvandla till personliga dyrgripar. 26 färgfoton, 19 teckningar - UR BAKSIDESTEXTEN: En stor del av den gamla allmogemålningen gick ut på att dekorera möbler, skrin, hushållsgeråd och andra föremål, ofta med en kraftfull fantasiblomma, en kurbits. - Den här boken visar hur man kan göra om enkla träföremål till eget konsthantverk med hjälp av kurbitsmålning. Bygg dina motiv på samma sätt som de gamla allmogemålarna. Detaljerna i mönstren de använde, liksom färgerna, var inte så många, men de använde dem i oändliga variationer. Lär dig hur de gjorde, men låt också den egna fantasin och skaparkraften flöda. - Maude Wallin-Johansson håller kurser i kurbitsmålning och har utformat alla kurbitsverk i boken. Gunnel Nilsdotter är trädgårds- och miljöskribent på ICA-kuriren. De har tidigare skrivit boken »Kurbitsmålning för nybörjare« som utgivits på ICA bokförlag. TIPS ! Vill du enkelt överblicka och göra nya upptäckter av intressanta böcker i ett ämne, utan att behöva bläddra igenom tusentals ovidkommande söksvar? GÖR DÅ SÅ HÄR: följ länken SÖK BLAND SÄLJARENS ANNONSER här nedan. Säljarnas egna sidor kan läggas upp som favoriter/bokmärken. Följ länkarna till vänster på sidan till säljarens egna kategorier (ämnesområden). Kategorierna är finindelade och sorterade alfabetiskt efter den inledande ämneskoden på samma sätt som i ett bibliotek. Där hittar du även utförliga beskrivningar och bilder av böckerna. Är du intresserad av fler böcker i samma ämnesområde som just denna bok väljer du kategorin: »Iey Metoder/ teknik/material«
120 kr
Bokbörsen.se

KURBITSMÅLNING FÖR NYBÖRJARE

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
ICA bokförlag. 1997. 48 s. Dekorerat,laminerat pappband i nyskick. 27x20cm. Den här boken vill lära ut de gamla motiven och symbolerna som förekommer i dalmåleriet.Porto 39:-kr.
125 kr
Bokbörsen.se

Bok 'Kurbitsmålning för nybörjare' av Maud Wallin-Johansson

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Bok 'Kurbitsmålning för nybörjare' av Maud Wallin-Johansson
25 kr
Tradera.se
Övrigt  ·  Säffle

Bok 'Kurbitsmålning för nybörjare' av Maud Wallin-Johansson

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i Idag
Bok 'Kurbitsmålning för nybörjare' av Maud Wallin-Johansson
25 kr
Tradera.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj