Quantcast
Till salu inom: ”

kvänum garderob säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ny trenchcoat

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett hus med goda möjligheter till att starta eget (stor isolerad lokal, ca.75kvm, intill huset). Nedervåningen består av 2-3 sovrum, stort vardagsrum med mindre kontor intill, kök, toalett, och 2 stora hallar. Även dörr in till lokalen. På övervåningen finns ett allrum, två sovrum varav ett kan göras om till två rum så att det totalt blir 3 sovrum på övervåningen. Det finns även ett mindre kök och ett stort badrum. Flera garderober samt vindsförråd finns att tillgå. I källaren finns ett rum som har använts som förråd och ett pannrum/tvättstuga. Tomten är ca.1950 kvm, lummig trädgård med många fruktträd. En fristående altan finns på tomten, och även 2 garage. Uppvärmning: Ved, pellets, olja eller el. Skola mittemot huset, förskola finns i samhället, närhet till Preem Rasta och Kvänum med vårdcentral, ICA, apotek, badhus, gym, hotell med mera. Ring för mer information!
Loftsängen kan monteras i 3 olika lägen. Madrassen ingår inte. Pris 600:- Kvänums garderober, 60*60*230, 2 st, 3 trådbackar + hängdel. Pris för 2 st 800 kr
Vi säljer vårt linneskåp från Kvänum, liknande IKEA PAX. Mycket fint och hög kvalitet, inte alls slitet, endast 3 år. Linneskåpet har reglerbara ben. Mått: BxDxH 60x60x230 5 hyllplan 2 trådbackar
Sekelskifte med balkong nära Odenplan Välkommen till en välplanerad sekelskiftesvåning i absolut toppskick med balkong i lugnt och tyst gårdsläge. Nära Odenplan finner du denna sekelskiftestvåa med balkong en trappa upp i lugnt gårdsläge. Lägenheten är smakfullt inredd och i mycket bra skick. Här finns välbevarade äldre detaljer från förra seklets början med höga fönster, djupa nischer och speglingar. Stambytt badrum, påkostat kök i äldre stil och en mysig balkong mot gården gör detta till ett hem att längta till. Hallen välkomnar med goda avhängningsmöjligheter. Det stambytta och helkaklade badrummet ligger i direkt anslutning, så även det påkostade köket med inredning från Kvänum samt vitvaror från Miele och Smeg. Rymligt vardagsrum med gott om plats för soffhörna och även matsalsbord om så önskas. Två höga fönster mot gården ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns också ingång till en rymlig klädkammare. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och arbetshörna. För den som har behov av ytterligare förvaring finns här också möjlighet att platsbygga en garderob med skjutdörrar efter hela långväggen. Glasade pardörrar leder ut till balkongen som är lummigt inramad av innergårdens träd. Läget är perfekt mitt bland Vasastans oändliga utbud av restauranger, caféer, delikatessaffärer och butiker. Vasaparken några minuter bort blir områdets gröna oas, här är det skönt att slå sig ned på en filt under sommaren och på vintern erbjuds här en konstisbana. Hagaparken och Karlbergsparken är trevliga platser för en joggingtur. Kommunikationerna är goda med flygbussar, tunnelbana både från Odenplan och från S:t Eriksplan, flertalet bussar samt gångavstånd till Karlbergs station med pendeltåg.
7 st garderober med klassiska vita, släta luckor från kvänum kök. Ca 15 år men i fint skick. 1 st dubbel 80 cm 5 st 60 cm 1 st 40 cm 2,17 höga + 12-15 cm justerbar fot Korgar, stänger o hyllor ingår. Blanda hur du vill. Säljes nermonterade o i befintligt skick.