Allt till salu inom "kvarnsten"

Sortering:
Skrot-nisse
Butik

Skrot-nisse

159 kr
NYTT Ginza
Mia på Möcklö
Butik

Mia på Möcklö

285 kr
NYTT Bokus
Impressionism (Franska)
Butik

Impressionism (Franska)

850 kr
NYTT Book Outlet

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Dalarnas län

KVARNSTEN, Extremt välbevarad

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer min kvarnsten ,, Jag hade ingen möjlighet att fotografera den underifrån, ( översidan ) eftersom den är för tung att vicka upp utan hjälp av en maskin. Men jag kan lova att den är ENORMT VACKER på undersidan, den har INTE blivit söndervittrad, fast den är från början av förra århundradet. Ser ut som en sockerkaka med fint svängda skåror. Har inte sett någon på blocket som har varit så här välbevarad. Priset är 10.000 kr. eller högstbjudande. Kontaktas på telefon.
10 000 kr
Blocket.se

Huset i snön

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
| Andromeda, Stockholm | 1964 | Förlagets pappband, med skyddsomslag. | 354 s. | | Språk: Svenska | Originaltitel: Maja lumes. | Baksidestext eller annan relevant information: Tiden är 1940 och landet som skildras i denna bok ligger någonstans i Östeuropa. Vissa händelser pekar på Finland, andra på Estland, men boken är ingen exakt rekapitulation av ett historiskt händelseförlopp. I det här landet förekommer saker som hände överallt i de östeuropeiska staterna under mellankrigstiden och längre fram när de hamnade mellan diktaturernas kvarnstenar. Boken fångar sinnesstämningar, pejlar reaktioner och motiv; den är ett tidsdokument av betydande värde, en skildring av det politiska spänningsfältet i en alltför litet känd del av Europa under ett avgörande brytningsskede.[Lagerplats: B1]
50 kr
Bokbörsen.se

Skisser från Tjörn. Dikter av Ernst Manker. Teckningar av Georg Lagerstedt. [Utg. av] FIB:s Lyrikklubb.

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Stockholm, Tiden-Barnängen Tryckerier AB, 1962. 8:o. 77, (2) s. Illustrerad. Trådhäftad med styvt tryckt illustrerat lätt solkigt pappersomslag. Ryggen med kort spricka. Berthelius ’Bohuslänsk samling’ 3501. Innehåll: Förord, av Carl-Axel Moberg; Klippan i havet; Fångad vind; Lyhört; Är Snabera bara Snabera?; Vinden och skutan; Edvard båtbyggaren; Karl i Hasselkroken; I tumgreppet; Fiskarbonde; Tidiga potäter; Bönskörd; Morgon i trösketid; Fattighjon; Pojk från hamnera; Eremiten med kon; På tjuder; Blåser västan; Tolles väderflöjel; Karl-Herman i Bö; Tjörnbos lycka; Svarta pappersstjärnor; Söndagsfjärilar; På Valla kyrkogård; Påskvaka; Kvällstudie; Ligustersvärmare och tordyvel; Göken och kornknarren; Skeppen på Klövedals häll; Kvarnstenen i mossan; Mjölnaren tänker; Skärhamn; Vid haggårn; I Balkeröd dal; Förklaring. Tryckt i 3000 exemplar.
100 kr
Bokbörsen.se

Kvarnstenen

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 7 år
60 kr
Bokbörsen.se

Kvarnstenen

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 9 år
60 kr
Bokbörsen.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj