Quantcast
Till salu inom: ”

kvd bostader säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pallställ Model: Rack83 ca 18 m 8 sektioner 9 st gavlar 48 st balkar långa 2750 mm. 16 st balkar små 1850 mm. 2 st stora påkörningsskydd. 5 st små påkörnigsskydd. Tillverkare: Constructor Total längd: ca 18m Höjd: ca 6.5m Bärplan av 275cm Max vikt:2100kg OBS! Objektet är demonterat OBS! Objektet är demonterat Av fototekniska skäl kan det förekomma saker på bilderna som ej ingår i objektet. . Observera att angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2011-02-10 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
1 st Kassaterminal Sampos POSterminal modell: P365-78 med kortdragare. (Formaterad) Serienr: H803882698. Processor: intel celeron 1 GHz. 1 st Kassaterminal Fec gladius modell: H7XY med kunddisplay o kortdragare (Formaterad) Processor: Intel celeron 1,2GHz 1 st Kassaterminal Sampos POSterminal modell: P365-78 (Formaterad) Serienr: H910332704 Processor: Intel celeron 1GHz 2 st Kvittoskrivare Epson modell: M129C. Serienr: DTZG086357 o DTYG139721. (Ej testade av KVD) 1 st Kvittoskrivare Epson modell: M129B. Serienr: ATFK023652. (Ej testade av KVD) 3 st Kassalådor. Nycklar saknas. Strömkablar medföljer till allt. Säljs i befintligt skick.. Observera att angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2011-01-26 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
Armbandsur för dam och herr från Jaques Lemans från olika kollektioner. Levererat direkt från lager hos distributör och/eller återförsäljare, vissa styckförpackade. 24 st herr/unisex, blandade modeller enligt bild - inkl 1 st displayväska svart Läs gärna mer på www.jaques-lemans.com Internmärke "V" Gedigna märkesklockor av känt varumärke i hög kvalitet och i snygg design! Klockorna har schweiziskt urverk och finns i en mängd olika modeller, stilar och kollektioner för både dam och herr. Garanti gäller ej pga konkurs. . Observera att angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2011-02-17 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
Hej.. nu ska vi sälja tara orientlivs vi har två butiker i en och samma område så vi vill sälja em av de så då bestämde vi oss för att sälja tara livs. som sagt det är en tom lokal och kan göras till olika inventarier. yta övre vånigen: 70 kvm nedre : 70 kvd och så finns det garage där det får plats 3 bilar i. det är en bostads område och du har 500m till simhallen och sporthallen. och 10 min till stan. pris BUD. du kan nå mig enklast via tele men mail går bra också. tele: 0728322550 eller 0728322460
HEJ jag har haft en kiosk i valla torg nära till valla torge tvärbanna i över två år. eftersom jag flyttat till jönköping för att studera har jag ingen möjlighet att driva den längre, jag försökt säga upp mitt kontrakt hos stockholm hem men uppsägningen är 9 månad. jag har inte råd och betala hyran i nio månad. nu söker jag efter en bra affärsman som kan hyra eller arendera min kiosk ifrån mig fram till oktober. jag har allt behörighet i kiosken som är värd 40 tusan kr. det är kassaapparat, tre stora skylskåp (bild) babs terminal, Airekondetion, godis hyllor osv. Dessa kan du få låna av mig under tiden du hyr kiosken av mig- du behöver inte skaffa dig något extra alls. jag har allt. du flyttar in, handlar varor till dig och sälje. så enkelt är det kiosken ligger till ett tät bostads område och nära till tvärbanna . kiosken är den enda affären till området vilket innebär att vi har gått om kunder. det finns även en dagis och en skola i närheten där vi har många ungdomer som handlar ifrån oss. jag har dagskassan från 6 till 7 tusan. det mesta är kaffe, bröd, läsk, cig, osv. jag har inget pris till kiosken. du får driva den fram till oktober 2012 helt gratis det enda du behöver betala är hyran på själva lokalen och el kostnad förstås. hyran är 5200:kr Ex, moms. lokalen är 60 kvd och har även liten uteplats. kan skicka mer bilder om det behövs Obs. du vet att du måste vara företagare för att kunna driva en sån verksamhet, ni som inte har någon firma besvära inte er.