Quantcast
Till salu inom: ”

kvinnotecken smycke säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Armring 14K
F
Stockholm
Smycken

Karlstad
Silver smycken

Söderköping
Smycken

Trelleborg
Örhängen

Stockholm
Smycken

Varberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Gör en vän, din mamma, en arbetskollega, någon som är sjuk eller dig själv glad med ett smycke =). Jag säljer vackra och stilrena smycken i nickelfritt/silverpläderat som jag själv tillverkar efter just ditt önskemål eller efter mina egna ideer. Nu finns några av mina smycken att köpa i 2 affärer här i Boden på Veckans allehanda och Djungeltrend och självklart har jag försäljning hemma hos mig. Om du bor utanför Boden så skickar jag gärna ditt smycke mot 12-24kr frakt efter att betalning har mottagits till mitt bankkonto. Jag har hundratals smycken och bilder skickas gärna via mail eller se min hemsida på facebook =) https://www.facebook.com/groups/454706304578770/ Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer halsband och armband från Ann Wilson kollektion. Dem har aldrig blivit använda. Ann Wilson som är känd som dommare i Lets Dance har designat dessa vackra smycken. Smyckena har mycket bling bling i form av discokulor, läder & metall. Halsband säljer jag för : 550:- Armand säljer jag för : 450:- Halsband +Armand : 800:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vackra smycken till mycket låga priser. Smyckena är plätterade med 18 k vanligt eller vit guld. Swarovski element kristaller som ger smyckena en fantastisk lyster. Se video på Youtube: http://youtu.be/5l2mo5enO8M Vi har flera olika smycken men i begränsat antal. Maila oss för mer information eller annan design. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om. Smyckena skickas per post eller hämtas personligen i Göteborgsområdet. Tyvärr kan vi inte svara på telefon under ordinarie arbetstid. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ny ring från Björg. Modellen heter "Afterlife of the party opal ring" och kommer från Björgs Odysseys-kollektion. Ringen är handgjord och alla ringar är unika tack vare detta och skiftningar i opalen. Ringen är gjord av brons med en rutiniumplätering. Opalen är ca 17 mm lång och 7 mm bred. Ringen är ca 23 mm bred på det bredaste stället. Ringstorlek uppskattar jag till strl 56 - ca 17,5-18 mm. Butikspris: ca 2300. SÄljes för 795 kr. Fler bilder på ringen kan mailas om så önskas. Kan skickas mot fraktkostnad. Titta gärna in i min butik: http://outletshopen.storedo.com Där finns bland annat fina smycken från Våga och SUCH. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Snyggt stilrent kvinnotecken i stål. Tillverkad i USA. Nytt och oanvänt. Längd: 28 mm Bredd: 16 mm Halsband i svart äkta läder, 45 cm. Jag kan sända fraktfritt.