Till salu inom

"kvinnotecken smycke säljes"

Linköping
Idag

18 K Diamant ring storlek 16

9 500 kr
Blocket.se
Uppsala
Idag

Smyckesdisplay

400 kr
Blocket.se
Partille
Idag

Hänge 18k APA

14 000 kr
Blocket.se
Örebro
Idag

Diamantring

10 000 kr
Blocket.se
Kristianstad
Idag

18k pansarlänk halsband , S...

51 000 kr
Blocket.se
Örebro
Idag

Caroline Svedbom nyskick

400 kr
Blocket.se
Helsingborg
Idag

Butikssäljare

Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Smycken  ·  Boden

Nickelfria/silverpläderade stilrena smycken

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Gör en vän, din mamma, en arbetskollega, någon som är sjuk eller dig själv glad med ett smycke =). Jag säljer vackra och stilrena smycken i nickelfritt/silverpläderat som jag själv tillverkar efter just ditt önskemål eller efter mina egna ideer. Nu finns några av mina smycken att köpa i 2 affärer här i Boden på Veckans allehanda och Djungeltrend och självklart har jag försäljning hemma hos mig. Om du bor utanför Boden så skickar jag gärna ditt smycke mot 12-24kr frakt efter att betalning har mottagits till mitt bankkonto. Jag har hundratals smycken och bilder skickas gärna via mail eller se min hemsida på facebook =) https://www.facebook.com/groups/454706304578770/ Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
Smycken  ·  Varberg

Smycken från Unica of Sweden

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer halsband och armband från Ann Wilson kollektion. Dem har aldrig blivit använda. Ann Wilson som är känd som dommare i Lets Dance har designat dessa vackra smycken. Smyckena har mycket bling bling i form av discokulor, läder & metall. Halsband säljer jag för : 550:- Armand säljer jag för : 450:- Halsband +Armand : 800:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
Smycken  ·  Mölndal

Vackra smycken, Swarovski elements

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vackra smycken till mycket låga priser. Smyckena är plätterade med 18 k vanligt eller vit guld. Swarovski element kristaller som ger smyckena en fantastisk lyster. Se video på Youtube: http://youtu.be/5l2mo5enO8M Vi har flera olika smycken men i begränsat antal. Maila oss för mer information eller annan design. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om. Smyckena skickas per post eller hämtas personligen i Göteborgsområdet. Tyvärr kan vi inte svara på telefon under ordinarie arbetstid. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
99 kr
Blocket.se

Ring från Björg, smycken från Våga och SUCH

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ny ring från Björg. Modellen heter "Afterlife of the party opal ring" och kommer från Björgs Odysseys-kollektion. Ringen är handgjord och alla ringar är unika tack vare detta och skiftningar i opalen. Ringen är gjord av brons med en rutiniumplätering. Opalen är ca 17 mm lång och 7 mm bred. Ringen är ca 23 mm bred på det bredaste stället. Ringstorlek uppskattar jag till strl 56 - ca 17,5-18 mm. Butikspris: ca 2300. SÄljes för 795 kr. Fler bilder på ringen kan mailas om så önskas. Kan skickas mot fraktkostnad. Titta gärna in i min butik: http://outletshopen.storedo.com Där finns bland annat fina smycken från Våga och SUCH. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
795 kr
Blocket.se
Smycken  ·  Stockholm

Halsband med kvinnotecknet

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Snyggt stilrent kvinnotecken i stål. Tillverkad i USA. Nytt och oanvänt. Längd: 28 mm Bredd: 16 mm Halsband i svart äkta läder, 45 cm. Jag kan sända fraktfritt.
179 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj