Quantcast
Till salu inom: ”

chanel örhänge säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Nya Örhängen.

Trollhättan
Örhängen

Stockholm
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer mina oanvända chanel-örhängen (lilla modellen, ca 0,5-0,8mm i höjd) som jag fick i födelsedagspresent. Inget kvitto då det var en present. Äkthetsstämpel finns på baksidan av örhänget. Har även den medföljande svarta smyckespåsen med vit text (CHANEL) på. Lägg även märke till plastplattan som används för att "sätta fast" örhängena. Dessa är också bevis på äkthet, då chanels örhängen endast och alltid säljs med dessa robusta plastplattor. Stenarna är swarovskikristaller som glittrar mycket vackert. Nypris för dessa är ca 2500kr, säljes för 2000kr. Kan skickas och då står köparen för frakt. Annars finns dem att hämta på Lilla Essingen.
Orginal Chanel örhängen i strass! Inköpta i London! Kanppt använda!
Jag säljer helt nya och oanvända orginal Chanelörhängen i strass. Pris: 100 kr Asken på bilden medföljer ej. Mejla vid intresse så gör vi upp affären. Jag skickar till dig efter du satt in pengar på mitt bankonto.
Vackert gnistrande Chanelörhängen original säljes. Har även Diorörhängen om det kan vara till intresse. Maila för bilder. Kan skickas för för 16 kr.