Quantcast
Till salu inom

"längdskidor säljes"

Umeå
9 dagar

Längdskidor, pjäxor och stavar

250 kr
Citiboard
Umeå
15 dagar

Längdskidor, stavar och skor

150 kr
Citiboard
Butik Värmlands län
12 år

Hyr Stuga Torsby

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Fritidshus  ·  Utomlands

Råen semesterhus uthyres, Vrådal, Vrådal, 8 bäddar, 113 m2

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 år
Modernt semesterhus med mycket hög standard med vackert öppet läge mitt i hjärtat av Telemark. Öppet och rymligt vardagsrum med mycket trivsel som bjuder in till härliga stunder vid den öppna brasan på kvällen. Eftermiddagskaffet kan intas på den stora och solrika terrassen medan fjällvärldens ro och harmoni sänker sig över Vråvattnet. Vintertid kan man spänna på sig längdskidorna på verandan och bege sig rätt ut i nätet av spår som går förbi huset. Vrådal skidcenter ligger inte långt bort. På sommaren är området bra för bärplockning, fiske, båt- och vandringsturer. 30m till granne.
0 kr
Hyrahyra.se
Fritidshus  ·  Utomlands

Uthyrning av Parhus, Gautefall, 12 bäddar, 150 m2

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 11 månader
Här bor ni centralt med flott fjällutsikt högst upp i slalombacken i Gautefall. På vintern kan ni njuta av alpinanläggningen, eller kanske spänna på er längdskidorna vid stugdörren och ta en tur i spåren, som går alldeles utanför. Eller kanske pröva lyckan på skidskytteanläggningen? På sommaren finns det många vackra vandringsvägar, som går förbi små fiskesjöar. Det är inte långt till Nisser, där det finns flera fina badplatser. Upplev Telemarkskanalen, Ulefos Hovedgaard och Bö sommerland. Dagsturer till småstäderna Kragerö, Risör och Tvedestrand.
0 kr
Hyrahyra.se
Lägenheter  ·  Västerbottens län

Fast anställd kommunalarbetare söker lägenhet

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej, jag heter Mårten Bläckberg och söker en hyresrätt i Umeå. Ser helst att lägenheten ligger i krokarna runt centrum, helst öst på stan, haga, centrum eller väst på stan. Går även bra med lägenheter som går att hyra lite kortare perioder, 10 månader eller ett år. Jag har fast jobb och mycket god ekonomi. Jag är rökfri, lugn och sansad samt ansvarstagande. Jag är 21 år gammal och har bott i Umeå hela mitt liv. På fritiden brukar jag åka längdskidor, fotografera eller läsa. Ring gärna om ni känner att jag är rätt person för er lägenhet!
0 kr
Blocket.se

Tjej, 26 år och fastanställd söker lägenhet

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Hej! Ska flytta från Göteborg till Uppsala i slutet av augusti p.g.a. jobb och söker därför lägenhet. Är fastanställd på Sveriges Geologiska Undersökningar, vilket innebär att jag har en fast inkomst. Är rökfri, har inga husdjur och tänker bo i lägenheten ensam. Kommer ursprungligen från en lantgård utanför Vara. Bott i Göteborg de senaste 6 åren, där tagit ut en magisterexamen i geologi. Är lugn som person och spelar gärna fotboll eller åker längdskidor på fritiden. Hoppas vi hörs! /Cecilia Karlsson
0 kr
Blocket.se

Lägenhet i Umeå

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Vi är ett lugnt par från Gällivare och Skaulo, 30 och 39 år. Jag har just tagit examen på Idrottsvetenskapliga programmet i Östersund och Daniel arbetar som systemare på LKAB. Höstterminen ska vi studera i Umeå. Vi söker nu en bostad i eller nära Umeå, från mitten av augusti eller början av september till mitten av januari 2012. På fritiden är vi aktiva med cykling, längdskidor, löpning, paddling mm.. Jag har astma och allergi så det är viktigt att boendet är pälsdjursfritt. Ingen av oss röker. Med vänliga hälsningar Sofie och Daniel
0 kr
Blocket.se