Quantcast
Till salu inom: ”

lågtryckspanna 101 kokvagn 112 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Detta är en helt ombyggd före detta armens steriliseringsvagn till ett fältsjukhus. Innehåller: Duschkabin, varmvattenberedare, elverk (bensin) på 5Kwh, diskbänk med kall/varmvatten, toalett, handfat, kokplatta, kyl med frys, mikro, ugn. Anslutes med 16 Amp Europahandske eller körs på det egna elverket. Kopplas in med valfri vattenanslutning, samt avloppsutlopp i standard 110 rör. Tänkbara benämningar: toalettvagn, duschvagn, tvättvagn, depåvagn, köksvagn, kokvagn, campingvagn, elverksvagn. Denna dras med fördel efter en TGB 30, traktor, lastbil, eller annat kraftigare fordon än personbil.
| Grenadine | Utg. 2007. Ej o.u. | Förlagsband. | 215 s. | 9789185329649 | Språk: Svenska | Observera: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med några ytterligare dagar i leveranstid. Baksidestext eller annan relevant information: Vad har Operakällaren, Hos Pelle, Grand Hotel, Sturehof och Söderköpings Brunn gemensamt med en sönderskjuten kokvagn och en baktändande bensin spis bland råttor och småkryp i världens oroshärdar? Mer än du kan ana. Flera av fredskockarna dyker upp i finköken efter avslutat uppdrag med vässad fantasi och skicklighet.Den här boken är ingen vanlig kokbok. Den berättar osminkat om fredskockarnas vedermödor och äventyr genom fem decennier. Den bjuder både på annorlunda upplevelser och läckra recept. Allt summerat av två som själva njutit maten och lagt på ett par kilo i missionen. Förresten, så måste det inte vara pungråtta. Det går lika bra med fläskkarré.Författarna:Annkatrin Behrens är journalist med ett förflutet på bland annat TT, G-P, TV2 och TV4. Idag driver hon egen verksamhet inom produktion och kommunikation. Per Lennartsson är grafisk formgivare och mediakonsult, han delar sin tid mellan Justnu-kedjan och eget företagande. Han har arbetat inom Försvarsmakten som informatör, med inköp och andra administrativa uppgifter.[Lagerplats: B2]
Grenadine. 2007. Hårda pärmar, inbunden bok i nyskick. 215 sidor. 1100 g. Vad har Operakällaren, Hos Pelle, Grand Hotel, Sturehof och Söderköpings Brunn gemensamt med en sönderskjuten kokvagn och en baktändande bensin spis bland råttor och småkryp i världens oroshärdar? Mer än du kan ana. Flera av fredskockarna dyker upp i finköken efter avslutat uppdrag med vässad fantasi och skicklighet. Den här boken är ingen vanlig kokbok. Den berättar osminkat om fredskockarnas vedermödor och äventyr genom fem decennier. Den bjuder både på annorlunda upplevelser och läckra recept. Allt summerat av två som själva njutit maten och lagt på ett par kilo i missionen. Förresten, så måste det inte vara pungråtta. Det går lika bra med fläskkarré. Författarna: Annkatrin Behrens är journalist med ett förflutet på bland annat TT, G-P, TV2 och TV4. Idag driver hon egen verksamhet inom produktion och kommunikation. Per Lennartsson är grafisk formgivare och mediakonsult, han delar sin tid mellan Justnu-kedjan och eget företagande. Han har arbetat inom Försvarsmakten som informatör, med inköp och andra administrativa uppgifter.
Nu har du möjlighet att köpa dig en unik semester/prärie vagn. Detta är en gammal militärisk kokvagn som är ombyggd och i priset medföljer skacklar och parstång. Vagnen är täckt av ett regntätt kapell som är öppningsbar baktill, framtill och på sidorna så att du har fin sikt från det bekväma sätet som en gång i tiden tillhört en SAAB-99 Inne i vagnen finns det möjlighet till bra förvaring via stag på sidorna upp mot taket. Här hänger också behållare för värmeljus så att du kan ha lite mysbelysning på kvällarna. Vagnen är försedd med vikbar backspegel, varningstriangel och fotbroms. Måtten är 3,50 m lång 2,25 m hög och 1,40 m bred. Så släng in en skön madrass där bak, packa allehanda nödvändiga ting och ge dig ut på en underbar semester tillsammans med din/dina hästar.
Ny Lågtryckspanna från nya kokvagn 112 med slangar och div tillbehör säljes då jag ej har behov av denna. Har aldrig varit igång så funktionen vet jag ej något om men den värms upp av vedeldning. Skorsten ingår. Ångrör finns. (Lånad bild) men likadan. Sökord, Biodling,kokvagn,ångpanna,tryckkokare.