Quantcast
Till salu inom: ”

löpankor säljes

Tidigare annonser till salu

2 st Hedemorakycklingar 1 vecka gamla (gula) 50 kr/st. 8 blandraskycklingar (Hedemora/dvärgsilke) gult med svart på, 35 kr/st. + 5 kr per levnadsvecka. 1 st grå Hedemoratupp, 4 månader, 50 kr. Fler Hedemorakycklingar kommer att kläckas i mitten på maj. Kommer även att kläckas löpankor/ällingar i slutet av maj. Maila eller sms:a för snabbast svar om du är intresserad.
Föddes 1/6, dags att flytta nu. Gillar mördarsniglar, avlat på en svensk/tysk-kombination. Löpankor gillar att springa runt på landet och att äta sniglar. De lämmnar inte mycket bajs bakom sig, vill gärna ha tilllgång till vatten för att sköta sina fjädrar. Har ni damm så är de mycket glada, men de nöjer sig även med en liten balja. Väldigt trevliga djur! Hör gärna av dig via telefonen eftersom jag kolla inte mejlen så ofta.
Två forellfärgade löpanksdrakar från obesläktade forellfärgade föräldrar födda den 23 juni resp. 11 juli. De är märkta med SRF-ring. Kan levereras till Brunskog, Arvika (WRF-rasfjäderfäutställning den 10 och/eller 11 okt). De trivs bra tillsammans så det är inga problem att ha dem ihop. Pris: 100 kr/styck eller 150 kr för båda. Vi bor i Kil, 2,5 mil norr om Karlstad. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
3 dvärgsilkestuppar till salu, 2 viltfärgade och en svart. Lugna och snälla, jättefina. Det finns även en vit dvärgsilkeshöna till salu. Hon säljs endast tillsammans med en tupp. Pris: 30 kr/st. Höna + tupp 100 kr. En löpankshona finns till salu. Ca 2 månader gammal. Helsvart. Bilder kan mailas på alla djur vid intresse. Maila om du är intresserad. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi har ett litet trevligt gäng med myskanksällingar som är födda 27/12 ...Det finns totalt 18 st. Passa på att få hem några trevliga ankor till sommaren. Vi har även några vuxna Myskankor för 100:- st eller 250:- för en trio. Vi har även en grupp på 5 st löpankor 2 st drakar och 3 honor för 450:- Bilder kan mailas

... eller prova att söka på springankor löpankor säljers