Quantcast
Till salu inom: ”

lövblås stihl br400 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Italienaren
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En ryggburen lövblås säljes. Gäller denna modell: STIHL BR400 Detta/Dessa objekt säljs på uppdrag av Ramirent som är ett av Sveriges största hyrbolag för maskiner. Fd hyrmaskin. Klaravik är nätauktionen som anlitas av Sveriges största företag och kommuner, betalningarna hanteras av PayEx. Nu har du möjligheten att fynda proffsmaskiner till en bråkdel av nypriset på www.klaravik.se. Auktionens slutdatum: 3 April Priset är auktionens ledande bud vid annonstillfället 28 Mars. För mer information klicka på länken nedan löv blås
Objektet säljs på auktion på www.retrade.se OBS! Listat pris är objektets lägstapris på auktionen. På Retrades auktioner finns INGA dolda reservationspriser. För ytterligare information, teknisk rapport och fler bilder gå in på auktionen: http://www.retrade.se/aitem?aitem_id=205595 Auktionen avslutas: 25.02.2011 Uppställningsplats: Helsingborg E-mail-förfrågningar via denna annons besvaras ej.
En ryggburen lövblås som blåser bort det mesta löv, grus och annat som hamnat på gräsmattan under vintern. Fint skick och går bra, Jag kan givetvis skicka den med bussgods om du vill hör av dig så kollar jag pris. Annars så går det lika bra med avhämtning.
En ryggburen lövblås som blåser bort det mesta löv, grus och annat som hamnat på gräsmattan under vintern. Fint skick och går bra.
Ok skick.