Till salu inom

"lamineringsmaskin inplastningsmaskin säljes"

Butik Kungsör
5 dagar

Storformatsskrivare och lam...

Blocket.se
Linköping
7 dagar

Lamineringsmaskin, bindning...

1 000 kr
Blocket.se
7 dagar

Lamineringsmaskin Kala Balt...

18 000 kr
Blocket.se
Strängnäs
10 dagar

Lamineringsmaskin Pouchman...

800 kr
Blocket.se
Svedala
11 dagar

Lamineringsmaskin

450 kr
Blocket.se
Kungsbacka
14 dagar

Compact Pro - Lamineringsma...

15 000 kr
Blocket.se
Uppsala
17 dagar

Transferpressar, spiralbind...

500 kr
Blocket.se
Gävle
18 dagar

Lamineringsmaskin Easymount...

18 000 kr
Blocket.se
Butik Luleå
20 dagar

Lamineringsmaskin Gyron 2500

Blocket.se
Butik Gnosjö
20 dagar

Inplastningsmaskin Krymppla...

Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Lim och lamineringsmaskin XYRON 1255 A3

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
LIMMASKIN XYRON 1255 A3 PROFESSIONAIL Xyron 1255 A3 Pro- professionell lim och lamineringsmaskin. När du behöver limma ett dokument, eller bara laminera helt utan kladd eller dålig lukt, är lösningen Xyron 1255 A3. Enkel att använda. Limma, laminera eller gör båda delarna i ett moment. - Enkel att använda ingen el - Enkelt att byta kasetter - Limmar permanent/icke permanent - Perfekt för foto, laser och inkjetpapper - Limmar ena sidan laminerar andra sidan i ett moment - Dokumenttjocklek upp till 3,2 mm Nypris 4300:-
2 000 kr
Blocket.se

Lamineringsmaskin

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
************* * Lamiart 9 LS * ************* Mycket bra lamineringsmaskin i mycket bra skick. Använd endast ett fåtal gånger. Har kostat 5200:- FAKTA: Det här är våra proffsmodeller för större volymer av all typ av laminering, montering, och transfer. Maskinerna är uppbyggda av metallkonstruktioner för att få högsta stabilitet, och värmetekniken består av en unik lösning, där värmeelement och värmevalsar samverkar. Dessa modeller har funnits i många år och de är troligtvis de vanligaste maskinerna på ställen där man säljer lamineringstjänster, som t. ex. på copy shops, tryckerier, interntryckerier. Här krävs ett perfekt resultat varje gång, och man skall kunna klara av stora volymer på kort tid. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
600 kr
Blocket.se
Kontor  ·  Upplands-Väsby

Gör snygga bilder Helt ny lamineringsmaskin+p

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Fynd ett toppenpaket! Kompakt A4 lamineringmaskin i silver design. En enastående enkel och bra lamineringsmaskin med fotokvalitet. Den har två uppvärmda valsar och laminerar i en hastighet av 300 mm per minut. Klarar att laminera fotografier med 100 microns laminat i serie och enstaka laminat upp till 125 microns tjocklek. 3 minuters uppvärmning. Helt nya presenter - vi fick dubbelt! Endast 250:- för både laminator och 100 st plast. Oöppnat, butiksnytt. Nypris annars: 259:- och 219:-!
250 kr
Blocket.se
Industrimaskiner  ·  Älmhult

Inplastningsmaskin + plast till den

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
En helautomatiks inplastningsmaskin med krympugn. Man lägger sin produkt på bandet och ut kommer den inplastad och klar. Vi har plastat in vikta lakan i den med måtten (LXBXH) 25x22x5 cm. Maxmått som maskinen är idag kan nog vara 60x50x25 cm. Vill man sedan ha större mått så får man bygga om maskinen. Det ligger en rulle plast upp och nere i maskinen. Plasten kapas i början/slutet på produkten medan sidorna krymps ihop så produkten blir inplastad. Det följer ett antal rullar plast till maskinen, med mått som passar till de lakanspaket som vi gjort i maskinen. Pris 36,000:- + moms Maskinen kommer ursprungligen från Erikssons i Norrköping där den plastade in kretskort och när de la ner verksamheten så köpte vi den på den auktionen. Nu har vår verksamhet med lakan minskat och vi behöver inte denna kapaciteten längre. Cykeltiden är ca 3 sek/st.
45 000 kr
Blocket.se
Kontor  ·  Hudiksvall

Lamineringsmaskin(inplastningsmaskin)

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Lamineringsmaskin:REXEL LP30,220v För inplastning av A4,A5 Maskinen är lite använd och endast i privat bruk. En del inplastnings blad medföjer
400 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj