Quantcast
Till salu inom: ”

landroller inlines sverige säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Nya Inlines

Mölndal
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Eftersom jag flyttar från Sverige är jag tvungen att sälja mina nyköpta inlines. Det handlar om inlines av märke K2 mach softboot . Ram av aluminium. Jag köpte dem i augusti förra året och använde dem den månaden inte mer än 3 gånger. Sedan dess har jag sparat dem utan att använda dem under hösten och hela vintern. Om du köper dem får du kvittot jag fick av Intersport där det står att dessa inlines kostade 2000 sek. Eftersom jag är i behov av en snabb affär sätter jag priset på 1000 sek nu.
Säljer nu mina K2 Fatty Pros i Storlek 44. Duger utmärkt till en 43:a med tjocka strumpor och till en 45:a med tunna. För er som är bekanta med inlines vet ni allt om både märket och modellen. 2010 års modell. Använda en säsong i ramp. Stod impregnerade svalt och fuktfritt förra sommaren då saker hände i livet. Hjulen hann bli "lite" slitna under säsongen. De skulle nog kunna hålla en halv till men det börjar bli dags att byta efter det. Detta gör att jag sänker priset lagom avsevärt givetvis då jag inser att ett åttapack dugliga trickhjul är en 300 :- investering i Sverige, om än regelbunden, investering vi agressiveåkare gör. Nypris på ett par Fatty Pros ligger väl aldrig billigare än 1800-1900 i Sverige och med avdrag för hjul, årsmodell, slitage och brist på användningsområde så får man dem för det skrivna priset. Jag nås på både mail och mobil lika fort/sakta (smartphone, yay). Föredrar sms.
Nya i orginal förpackning, importerade från USA, Storlek 38 och 43 extra hjul och broms medföljer. Fördelen med stora hjul är att dom inte är så känsliga för gupp/sten/asfaltskanter/grus. Känd från programmet "Mannen som pratar med hundar" LandRollers som ger bättre prestanda än inline och quad rullskridskor, vilket ger åkare på alla nivåer med en helt ny och förbättrad upplevelse. Huruvida en fritids inline, kondition eller quad roller skate är att föredra, kommer du villja uppleva LandRollers. En sak är säker. Dessa är de mest avancerade och spännande skridskor som någonsin drabbat marknaden. Prova LandRoller skridskor en gång och du kommer inte att gå tillbaka.
Säljer ett par riktigt schyssta Inlines som är väldigt ovanliga i Sverige. De är riktiga nackvridare. Har bara kör med dem några tillfällen en sommar så det är snudd på inget slitage på däck eller broms. Anledningen till att jag säljer dem är att jag har flyttat och bor för backigt. Så hellre än att köra ihjäl mig säljer jag dem ;). Den uppenbara fördelen med de stora hjulen är att de är mindre känsliga för ojämnheter. I övrigt är det INGEN skillnad mot att åka på "vanliga" Inlines. Kan man det ena så kan man det andra. Storlek: 42-43 (OBS: ganska stora i storlek så 44 kan gå) jag har 42 och det funkar) Google för bilder och videos. De är ganska stora i USA. Och Cesar Milan har ett par i sina program.
Säljer två par oanvända LandRoller. Vi hann flytta ut på landet innan vi fick tillfälle att åka. De ena paret är bara provåkt en gång, annars helt nya. Båda två är importerade från USA, de är inte så vanliga i Sverige än, men roligt alternativ till inlines som klara tuffare vägar där gruset ligger kvar. De finns i Långås mellan Lindome och Billdal. De röda: Storlek 42 De blåa: Storlek 40 Pris: 2000 kr / par, eller 3500 kr för båda.