Quantcast
Till salu inom: ”

larven skoter säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

En fullt funkis Larven i normal skick med papper. Det som är förutom att det är en Larven med allt vad det innebär, är att det sitter en äldre framaxel på den med lite kortare kuggar (dom har bredare band järn så den kan kugga om ibland) men det följer med en i byggsats med hela drev och en extra bakaxel med hela drev. Eventuelt byte udda skoter : Tolken, Linson ,johnson /evinrude med dubbla lysen etc, 6500 eller bud
Genomgången,påkostad och nyservad, bara å åk. Orginal :Larvenstyrskidor,dekaler,försäljningsbroschyrer,instruktinsbok mm. Komplett extra motor med variator. Transportvagga med hjul för ut och in i garage. Låda med nya och beg. slitdelar. Årsmodell 1982-83 men uttagen 1986 Bra orginal bruksskick. Det som inte fungerar är hastighetsmätaren, det har den aldrig gjort (vägmätare på 0000). Skotern som tar sig fram i nysnö när andra skotrar dyker fast!
Ett fungerande exemplar av " Snöpeed" eller Lycksele mopeden. Årsmodell -67 Detta är Larvens föregångare. Går bra i motorn, perfekt skoter för en samlare. Denna maskin byggdes i 75 ex. Säljes pga. Platsbrist.
Larven 8200 års 86,skotern är i mkt fint skick Nya drivhjul.Ny variator:Går mkt bra.Skidor medföljer å lite andra grejer. PRIS:12000kr BVSA
en nyrenoverad larven 8200 nya driv,vändhjul (dom svarta) 2k lack, motor genomgången, mm, mm kan visas i resele (sollefteå) till efter nyår. bytes ev mot skoter typ: mach1, rxl, ss eller liknande. 15000:- eller bud.