Quantcast
Till salu inom

"isocab fiske skoter ark säljes"

Värnamo
2 dagar

Stuga mitt i Smålandsskogarna

555 000 kr
ABC-Annons.se
Butik Ydre
2 dagar

Stuga enskild i naturen, fi...

6 000 kr
ABC-Annons.se
Butik Ydre
2 dagar

7/9 pers Gårdshus vid sjön...

7 500 kr
ABC-Annons.se
Butik Ydre
2 dagar

SEMESTERHUS vid vattenkante...

6 000 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Jakt och Fiske  ·  Östersund

Muck Boot Tay skoter/fiske/jaktstövel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Fryser du om fötterna, köp dessa!! När jag köpte dem för ca 1 år sedan fanns det bara stl 40 eller 42 i butiken, så jag köpte 42 (har ca41 i vanliga fall) eftersom de rekommenderar att man ska få plats med en socka i stöveln. Eftersom de var så varma behövde jag aldrig någon socka i vilket gjorde att den glappar på min fot. Därför är den inte använd många ggr, men de få tillfällen jag använt dem har det varit riktigt kallt ute och jag har inte alls frusit. Står att den ska tåla +15 till -40grader. 100% vattentät, fodrad med microfleece och andningsbar AIRMESH som driver ut överflödig fukt och värme. Mycket god stötdämpning. Förstärkt över tå, runt häl och hälsena, inga sömmar. Tål amoniak, olja och gödningsmedel. Vikt 2,0 kg/par. Skafthöjd i storlek 42 är ca 43 cm. "Små storlekar, ca 1/2 nr mindre i storlek." Nypris när jag köpte: 1149:- Nu: 950:- eller bud! Kom o prova, maila, ring eller smsa!
950 kr
Blocket.se
Jakt och Fiske  ·  Gällivare

Jakt/fiske ark

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Mycket varm och praktisk ark för 2 personer, med väggar av typen husvagnsmodell. Längd 200 cm, bredd 170 cm. Ihopfälld är måtten 200xB70xH80 cm. 2 öppningsbara fönster, 2 ventiler. Liggplatserna är upphöjda 15 cm, en lucka i golvet för t. ex pimpelhål. 3 st löstagbara hörnhyllor samt ett bord. Arken är lätt att montera, tar ca 10 min om man är 2 pers. Har stått i ett garage de senaste 3 åren.
6 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Torsby

Polaris långbandare fiske skoter

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
polaris longtrack års 87 säljes låg o hög plus back,dragkrok,2 st extra remmar,påkostad med stift,ínsugsgummi,primer o bränsle filter,dynan är inte den finaste den har några revor,det är ju en gammal skoter så skavanker finns,nu till de tråkiga den vill inte gå riktigt alla gånger,nån sa att de kunde va kanske tändspolen lr nån tändkabel lr nått annat glapp så säljes i bef skick,ring för mer info,säljes lr bytes mot iphone 4s lr 5 lr mot nått me motor ej kina Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
5 000 kr
Blocket.se