Quantcast
Till salu inom: ”

isocab fiske skoter ark säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Vadarbyxor

Karlstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fryser du om fötterna, köp dessa!! När jag köpte dem för ca 1 år sedan fanns det bara stl 40 eller 42 i butiken, så jag köpte 42 (har ca41 i vanliga fall) eftersom de rekommenderar att man ska få plats med en socka i stöveln. Eftersom de var så varma behövde jag aldrig någon socka i vilket gjorde att den glappar på min fot. Därför är den inte använd många ggr, men de få tillfällen jag använt dem har det varit riktigt kallt ute och jag har inte alls frusit. Står att den ska tåla +15 till -40grader. 100% vattentät, fodrad med microfleece och andningsbar AIRMESH som driver ut överflödig fukt och värme. Mycket god stötdämpning. Förstärkt över tå, runt häl och hälsena, inga sömmar. Tål amoniak, olja och gödningsmedel. Vikt 2,0 kg/par. Skafthöjd i storlek 42 är ca 43 cm. "Små storlekar, ca 1/2 nr mindre i storlek." Nypris när jag köpte: 1149:- Nu: 950:- eller bud! Kom o prova, maila, ring eller smsa!
polaris longtrack års 87 säljes låg o hög plus back,dragkrok,2 st extra remmar,påkostad med stift,ínsugsgummi,primer o bränsle filter,dynan är inte den finaste den har några revor,det är ju en gammal skoter så skavanker finns,nu till de tråkiga den vill inte gå riktigt alla gånger,nån sa att de kunde va kanske tändspolen lr nån tändkabel lr nått annat glapp så säljes i bef skick,ring för mer info,säljes lr bytes mot iphone 4s lr 5 lr mot nått me motor ej kina Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ett gammalt hus med härlig känsla för åretrunt boende.Ligger 4 mil Norr om Orsa nära E45, 100 m till busshållplats. Huset är byggt i två lägenheter,en på övervåning och en under men har alltid använts som ett helt hus.Det finns 3-4 sovrum, två bad och två kök. 134 kvm plus en stor källare.Stort uthus 100 kvm med förråd, loge, vedbod, garage.Trädgården är på 3000 kvm med bärbuskar och massa blommor.Det ligger nära många fiskevatten, skoter led, bär/svamp plockning och jakt allt runt knuten precis som det ska vara i vildmarken.Det kända naturreservatet koppången ligger knappt 2 mil undan, känt för längdskidåkning och fågel skådning och sin vackra natur.Bara 8 km från huset finns en liten lanthandel/restaurang som är öppet på sommaren och helger på vintern.En mil på andra hållet finns bageri och cafe. Huset har eldriven vattenvärme i dagens läge och ved kamin i båda köken. Vedpanna ska installeras före hösten och ved finns nära till hands.säljes för 275000 kr eller eventuellt långtids uthyrning 3500 kr/mån kallhyra. Hör gärna av er för fler bilder
Yamaha XTC 700 -99 Elstart. Back. Dubbeldyna. Drag. 32 mm kamhöjd på mattan. 38x307 cm matta i nyskick. En mycket driftsäker Yamaha trippel. En av Yamahas bästa motorer. Bränsleförbrukning, på 1,6 - 1,9 liter/mil 1066 mil. Har många år och mil kvar med stor glädje för familjen. En riktigt fin maskin som gått mest i kusten. Inga skador och allt fungerar. Bra batteri, handtagsvärmare mm mm. En jättebra skoter i mycket bra skick för familjen som ska dra en kälke på led.