Quantcast
Till salu inom: ”

lastbil med körning säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi söker för kunds räkning en person som skall jobba som lastningsförman vid ankommande och avgående godsterminal. I arbetsuppgifterna ingår det att man ansvarar för koordinering av lastbilar som kommer till godsterminalen. Viss körning av lastbil kan ske. Krav på person Den vi söker skall ha CE - behörigthet och gilltigt ADR behörighet. Som person är du glad, social och hjälpsam. Denna tjänst är på deltid vilket innebär att man jobbar 2-4 timmar per dag. Företaget är stationerat i Upplands Väsby.Stämmer du in på denna beskrivning så ansök via länken nedan.  
Information om uppdraget Som C-chaufför kommer du att arbeta med distribution av paket och pallgods. Krav på person Har C-körkort och digitalt förarkort. Du är student, alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill arbeta extra vid sidan av detta. Efterfrågade specifika kompetenser: ?  Har C-körkort ?  Är stresstålig ?  Har erfarenhet av körning av lastbil Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av åkeribranschen. Som person är du serviceinriktad, noggrann och gillar kundkontakter.
Information om uppdraget Som C-chaufför kommer du att arbeta med att distribuera företagspaket efter en bestämd rutt till företag runt om i regionen. I arbetet ingår också att lasta bilen med paket och lasta ur godset på respektive företag. Du kommer t.ex. att ?  Köra lastbil ?  Lasta gods ?  Ha kundkontakt Krav på person Har digitalt färdskrivarkort och KYB (om körkortet är taget efter september 2009). Det är meriterande om du dessutom har ADR, farligt gods. För att lyckas i rollen bör du: ?  Ha C-körkort ?  Vara stresstålig ?  Ha erfarenhet av körning av lastbil
Privatimp av mig 2002 den hade då rullat 10000 mil nu står mätaren på 27400 mil. En ägare innan mig. Bra maskinellt. Ej använd som lastbil. Ej djurfri. ACC fungerar ej trots att den är renoverad. Vinterdäck finns. Ingen bensinslukare drar ca 1 l/mil vid blandad körning. Nyskattad, nybesiktigad. Är Du seriöst intresserad så ring. Bilen finns 1 mil söder om Mölndal. Mats tel.031 99 35 91, 0768 2634 36
Bilen säljes i förmån för nyare Mercedes. Dieselmotor på 95hk 0,6 blandad körning Långa modellen - EJ den som välter. Ac Dragkrok Fullstämplad servicebok (2 ägare) Automat med triptronic (Växla själv) Vinterdäck & sommardäck. Elhissar Besiktigad (Utan anmärkning) och skattad Bilen är mycket pigg och trevlig att köra med automatlådan, oerhört praktisk då baksätet går att fälla på alla möjliga sätt för bättre lastningsmöjligheter. Du kan även på ett enkelt klick plocka ur baksätet och få en mindre lastbil. 49.000kr eller högstbjudande.