Quantcast
Till salu inom: ”

kväll helg jobb säljes

Underdog
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan. Jag och min flickvän tänkte ta steget att flytta ihop så nu söker vi oss en 2:a i Kalmar, gärna centralt men inget krav. Jag är 23år och hon 21. Som personer är vi lugna och ansvarsfulla, har lätt till skratt och har glimten i ögat. Vi har båda jobb = ordnad ekonomi och inga betalningsanmärkningar. Vi är djur & rökfria. Goda hyres referenser finnes om så önskas. Hoppas att just du tycker att vi skulle kunna vara goda hyresgäster. OBS!! Vi önskar 1 hands kontrakt. Alla förslag är välkomna, går bra att ringa både dag som kväll/ helg. Kollar mailen dagligen. Ha en bra dag. Med vänlig hälsning Mattias & Mikaela.
Servicesamordnare med goda kunskaper i finska och engelska Presentation Till en av våra uppdragsgivare i Södertälje söker vi nu två finsktalande servicesamordnare. Uppdragen ska tillsättas i maj och sträcker sig till augusti med chans till förlängning.Ni kommer att tillhöra vår uppdragsgivares servicefunktion som är öppen dygnet runt, vilket innebär att du som söker måste du kunna arbeta dag, kväll, natt och helg. Skiftarbetet innebär att du vanligtvis arbetar cirka 14 dagar per månad. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag.
ProVoice AB är ett snabbt växande företag i telemarketingbranschen. På vårt kontor i Göteborg arbetar ca 270 anställda med försäljning av telecom, försäkringar och prenumerationer åt olika uppdragsgivare. Till följd av en större expansion har vi nu behov av ytterligare personer för extra jobb och heltidsjobb. Om du känner att det här passar in på dig erbjuder vi dig de bästa förutsättningarna för att just du ska lyckas! Du får en gedigen sälj- och produktutbildning, en yrkesmässig och personlig utveckling, och chansen att jobba tillsammans med branschens bästa säljare. Helt enkelt ett spännande och fritt arbete. Du kommer ha fast timlön plus provision i säljuppdraget. Utöver detta kommer du att utveckla din självkänsla och få ett nätverk av arbetskamrater
Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. 3 plats(er).Omvårdnad, stöd och service till vuxna med funktionsnedsättning. Du skall vara utbildad eller studera inom hälso och sjukvård. Dag,kväll och varannan helg. Löneform: Timlön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet av liknande arbete inom vården. Varaktighet: 11 dagar - 3 månader.
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat. Personliga egenskaper 3-årig gymnasieutbildning med godkända slutbetyg. God datavana och tangentbordshantering. Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Att kunna arbeta både dag, kväll och helg. Har bil och körkort