Quantcast
Till salu inom: ”

led poolbelysning flytande säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Proton AA1150

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Flexijoint tillskott för leder och ligament Förpackning 1 kg. Finns även i mindre/större förpackningar samt i flytande form Innehåller en superb blandning av Hyaluron (tuppkam), chondroitin, Glukosamin, MSM och askorbinsyra (vitamin C) Flexijoint är förmodligen ett av de bättre tillskotten för hästar och ponnyer som finns på marknaden. Naturens egna "butta" kur! 1 kg räcker upp till 100 dagar 96 tim karens för tävling på Glukosamin o MSM. Ring EQVI.se 026-511010 alternativt 070-6678925 eller kontakt via mail. Frakt tillkommer!
Hej! Säljer ett komplett akvarium som det är led lampor runt (inbyggt) och inbyggd lampa. Det är som en ram runt glaset, det finns tre lägen att ha ljuset på. Väldigt snyggt på kvällen när det lyser blått och rött. Allt är köpt för tre veckor sedan så Orginal kartong följer med. Ingår: 15 neontetra 1 kampfisk grön/blå mycket vacker! Pump sand två växter dekorations sten fiskmat skrapa för att rengöra glaset lätt Easy clean rör, som gör det lätt att rengöra sanden och vattnet. Flytande filtermedium som gör att vattnet blir klart och rent! Allt detta kostade 2500 kr för tre veckor sedan. Säljes idag för 1000 kr. säljes på grund av att vi ska köpa katt :)
Inmurningsniche till poolbelysning med vit LED lampa 25W. Anslutningsslang medföljer. Passar både liner och gjutna pooler. Komplettera med trafo och mark-kopplingsbox. Om företaget Vi har allt på lager i vår butik i Kävlinge, utanför Lund. Du kan handla för en låg fast fraktkostnad i vår webshop eller besöka butiken för att känna på produkterna och få med dig varorna hem direkt. -Det lönar sig att köra till Kävlinge ;-)
Säljer två sprillans nya och kompletta pool-armaturer pga felköp. Armaturen är med 50W RGB LED och i syrafast stål. Det finns 16 olika belysningsprogram med olika färger och scenarion, allt från fast vitt till färgdisco! Armaturen levereras komplett för inbyggnad i poolvägg eller så kan den också användas som utbyteslampa till dom flesta befintliga poolarmaturerna. Tillverkare är Pahlén, vilka är en erkänt bra leverantör på marknaden. Artikelnr hos Pahlén är 123261. Säljes i kartong med bruksanvisning. Prutat och klart. Detta är en kvalitetsprodukt. Nypris ca 10.500:- styck
Passa på och handla flytande poolbelysning till din pool.Vi har bara använt den några timmar,för vi har fixat annan belysning.Laddare ingår. 400 kronor.