Quantcast
Till salu inom

"flytande poolbar säljes"

Butik Turkiet
Igår

Sagolik lyxvilla med oslagb...

2 941 000 kr
ABC-Annons.se
Butik Turkiet
Igår

Vacker möblerad villa med p...

1 282 000 kr
ABC-Annons.se
Spanien
Igår

Boutique projekt med panora...

6 977 000 kr
Blocket.se
Butik Kävlinge
Igår

Poolmate

499 kr
Blocket.se
Butik Haninge
Igår

Flytande Lanterna

179 kr
ABC-Annons.se
Butik Stockholm
Igår

Flytande filekniv

79 kr
ABC-Annons.se
Butik Turkiet
Igår

Nybyggd lyxig 3 sovrums vil...

2 033 000 kr
ABC-Annons.se
Butik Turkiet
Igår

Vacker villa med enastående...

2 200 000 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Sjukvård och hälsa  ·  Stockholms län

Deltidsassistent sökes till 18-årig kille i Bromma

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Björn söker en assistent som kan jobba helger, morgnar, kvällar och skollov (ca 20 timmar per vecka). Björn bor hemma hos sin familj i Bromma och går i skolan i Solna. Han behöver hjälp med sina vardagliga rutiner såsom påklädning, hygien, sondmatning via PEG och träning men också med roliga aktiviteter och socialt umgänge på sin fritid. Han är en mycket social och positiv kille som med sina nyligen fyllda 18 år har ett stort behov av stimulans och socialt umgänge. Motorer, sång, musik, roliga ljud, poolbad,ridning blandat med avslappning är viktiga delar av Björns fritid. Du som söker är flexibel, initiativrik, aktiv och idérik. Du har lätt att engagera Björn och hitta på nya aktiviteter. I arbetet ingår det att locka fram nya talanger hos honom och idéer som gör att han utvecklas som människa. Du har en positiv syn på livet och är inte rädd för att ta i. Björn kommunicerar via ljud, kroppsspråk och humör och en god avläsningsförmåga är en viktigt egenskap hos dig som assistent. Du ska vara rökfri och tåla pälsjdjur eftersom familjen har hund. Flytande svenska är ett krav. Båt- och skärgårdsvana är ett plus eftersom mycket tid spenderas på familjens landställe under sommarhalvåret. Men det viktigaste är inte vad du har gjort, utan att du har rätt personlighet och inställning till jobbet med Björn! Arbetstid: Morgnar: 06.30-08.30. Em/kvällar ca 16.00-21.00. Helger: heldagar och eller kvällar och ibland övernattning. Skollov: heldagar i skift med andra assistenter och övernattningar Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal Välkommen med din ansökan! Klicka här för att posta en intresseanmälan för tjänsten » Eller skicka en skriftlig ansökan till Brukarkooperativet JAG, Box 16145, 103 23 Stockholm. Ange signaturen 26742391 i din ansökan.
0 kr
Metrojobb.se

Spabad Aurora Dimension One

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi säljer nu ett av våra spabad demoex från butiken för att göra rum för årets modeller. Detta bad har vi haft i butiken i 6 månader, och det har ENDAST provsuttits, aldrig varit vattenfyllt. Badets dimensioner är 212x212 cm, och 91cm högt. Aurora heter modellen och tillverkas av ett av de marknadsledande spabadstillverkarna Dimension One. Vikt/Volym: 304kg tom, 1400kg fylld 1098 liter Antal personer: 5 st 1 liggdel, 4 sittplatser Jetmunstycken: 37 st, i 10st olika varianter, utbytbara Typhoon Jet: Kraftig fot/benmassage som vid maxeffekt levererar 370L/min Jetpumpar: 2st kraftiga 2hk pumpar Reningssystem: UltraPure, automatisk rening 24/h som drivs av en separat tyst cirkulationspump 2st filterpatroner som tar en yta på 14m2. 2,9kW värmare Belysning: 1st LEDlampa som kan med ett knapptryck låsas i en färg, eller växla mellan färger i en loop. Elanslutning: 2fas, 2x16Ampere Drift: 264:-/månad i elkostnad, beräknat på att man badar 30 min varannan dag, +38grader i vattnet året om, med en medeltemp på +7 utomhus (stockholms läns medeltemp) Färg: Insida: Vit, UltraLife Alpine, 10 års garanti Utsida/panel: Envirotech Gray, underhållsfri plast panel. Ordinariepris: 133.300:- DETTA DEMOEX: 93.500:- Det som INGÅR i priset är: - 1 isolerande termolock, i grå vinyl som är 1dm tjockt och sluttande, som man täcker badet med när man badat klart. - 1 st startkit med alla viktiga kemikalier: Spaklor, Spachock, Höj PH, Sänk PH & teststickor att kontrollera vattenvärde med. - 1 st flytande Poolbar som man får stor användning av när man badar. OBS. Frakt ingår EJ vid köp av detta demoex. Kom gärna in i butiken och provsitt och ta en närmare titt på badet, så svarar någon av våra kunniga säljare på diverse frågor.
93 500 kr
Blocket.se

Spabad Nautique Dimension One

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi säljer nu ett av våra spabad demoex från butiken för att göra rum för årets modeller. Detta bad har vi haft i butiken i 6 månader. Badets dimensioner är 212x212 cm, och 91cm högt. Nautique heter modellen och tillverkas av ett av de marknadsledande spabadstillverkarna Dimension One. Vikt/Volym: 330kg tom, 1555kg fylld 1230 liter Antal personer: 6 st 4 extra sköna massagesäten med neckflex Jetmunstycken: 44 st, i 8st olika varianter, utbytbara Typhoon Jet: Kraftig fot/benmassage som vid maxeffekt levererar 370L/min Jetpumpar: 2st kraftiga 2hk pumpar Reningssystem: UltraPure, automatisk rening 24/h som drivs av en separat tyst cirkulationspump 2st filterpatroner som tar en yta på 14m2. 2,9kW värmare Belysning: 1st LEDlampa som kan med ett knapptryck låsas i en färg, eller växla mellan färger i en loop. Elanslutning: 2fas, 2x16Ampere Drift: 264:-/månad i elkostnad, beräknat på att man badar 30 min varannan dag, +38grader i vattnet året om, med en medeltemp på +7 utomhus (stockholms läns medeltemp) Färg: Insida: Moonstone Utsida/panel: Terracina Vintage Ordinariepris: 146.500:- DETTA DEMOEX: 99.500:- Det som INGÅR i priset är: - 1 isolerande termolock, i svart vinyl som är 1dm tjockt och sluttande, som man täcker badet med när man badat klart. - 1 st startkit med alla viktiga kemikalier: Spaklor, Spachock, Höj PH, Sänk PH & teststickor att kontrollera vattenvärde med. - 1 st flytande Poolbar som man får stor användning av när man badar. Frakt till tomtgräns ingår i södra stockholm och Sörmland Kom gärna in i butiken och provsitt och ta en närmare titt på badet, så svarar någon av våra kunniga säljare på diverse frågor.
99 500 kr
Blocket.se
Administration  ·  Värmlands län

Restaurangansvarig Årjängs camping & stugor

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Restaurangansvarig Årjäng Camping & Stugor, Sommarvik Sommarvik AB Årjäng Camping & Stugor, Sommarvik Årjäng, Värmland Om oss Årjäng Camping & Stugor, Sommarvik är en femstjärnig helårsöppen anläggning med 60 stugor, 300 campingtomter och 130 000 gästnätter per år. Våra kundgrupper varierar beroende på årstid - under sommaren ligger fokus på alla semesterfirare som besöker oss liksom de 200 familjer som bor hos oss under både sommar- och vintersäsong. Under vår och höst är det grupper i form av konferenser, skolresor och norska musikkårer. Vi söker dig som med "själ och hjärta" vill ta hand om vår poolbar, pub och restaurang. Under sommarsäsongen kommer dina huvudsakliga ansvarsområden vara att se till så att den dagliga verksamheten flyter på som den ska med allt från beställningar, varumottagningar, egenkontroller och personal. Under vår- och höstsäsongerna är dina huvudsakliga ansvarsområden bokning/fakturering/mottagande/uppföljning och försäljning av gruppbokningar, likaså schemaläggning, menyer, prissättning med mera. Vi söker dig som har god kunskap inom restaurang och matlagning, som tycker om att jobba med människor och service och som har en känsla för ledarskap. Tjänsten innebär även helg- och kvällsjobb.
0 kr
Jobbaextra.se

Poolmate barbricka poolbar FYND

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Pool Mate Barbrickan flytande dryckesbehållare PoolMate väger inte mycket, är lätt att bära med till spabadet, poolen, badtunna, bastun, bryggan, stranden eller gräsmattan. PoolMate flyter som en kork. Och vad vill du dricka? Kall dryck i bastun? Inga problem. Varm dryck i isvaken? Inga problem. PoolMate har en enastående förmåga att isolera. Men den som har en PoolMate blir inte isolerad. Tänk vad trevligt du och vännerna kommer att få! Vi säljer den i grått och blått utförande. Pris underdel 450:- Pris underdel med 6 st okrossbara topp plast glas 550:- Pris komplett PoolMate med både botten och överdel 595;- Pris komplett PoolMate med både botten och överdel och 6 st glas 695:- Lösa okrossbara glas som passar perfekt till poolmaten 32:- st Ring 031-574800 eller beställ på vår hemsida: www.crystalbad.se Vi var först med denna svensk produkt och har det bästa priset!?? Nya Återförsäljare är välkomna Om företaget Crystal Bad & Spa AB med egen butik och serviceverkstad sedan 1986, är äldst i branschen och därmed marknadsledande i Norden Vi finns på Tagenevägen 21 mitt emot IKEA Bäckebol 031-574800
450 kr
Blocket.se