Quantcast
Till salu inom: ”

legoarbete paketering hemifrån säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Carlsson Bokförlag. Originalutgåva. Akademisk avhandling uppl. 2006. 408 s. Inbunden. Stämplad rec.ex. 21,5x14,5cm. Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. »De två kulturerna« är ett begrepp som förekommit i svensk debatt alltsedan början av 1960-talet. Ursprungligen myntades det av engelsmannen C. P. Snow i skriften The Two Cultures and the Scientific Revolution, där han kritiserade bristen på förståelse mellan »scientists« och »literary intellectuals« i Storbritannien. I Sverige lösgjordes dock begreppet snart från detta personliga och specifikt brittiska sammanhang, och kom istället att tillämpas på relationen mellan naturvetenskap och humaniora i största allmänhet. Ofta har det uppfattats som en ny metafor för historiskt välbekanta konflikter mellan olika bildningsideal och vetenskapliga verksamheter. I »De två kulturerna« flyttar hemifrån resonerar Emma Eldelin kring hur Snows begrepp har använts och tolkats i den svenska idédebatten om bildning, kultur och vetenskap. Studien spänner över ett brett fält och visar hur »de två kulturerna« har blivit ett slagord som använts av så skilda grupper som naturvetenskapsmän, tekniker, medicinare, samhällsvetare, humanister, författare, kulturskribenter och utbildningspolitiker.
Majsan och Petter syskon och 8månader gamla. De har tidigare flyttat hemifrån en gång (till varsitt hem)men kommit tillbaka pga. allergi. Eftersom både deras mamma och mormor bor här hemma har det nu blivit både trångt och lite irriterad stämning. Petter och Majsan trivs bra tillsammans men Petter har börjat bli könsmogen och det gör att det uppstår en del bråk mellan dom. Nu hoppas jag att de kan få nya hem där det finns tid, plats och kärlek! De är friska, rumsrena, keliga men ganska busiga. Petter har mycket attityd samtidigt som han är väldigt sällskaplig och mysig. Majsan är lite mer försiktig men gillar att vara med och spinner ofta. Är du intresserad av att veta mer eller träffa Petter och Majsan så skriv ett mail och berätta om dej/er, så hör vi av oss!
Våra små underbara kattungar Blossa och Tinto, födda 13 mars, börjar bli så pass stora nu att de snart skall flytta hemifrån. Mamma Tequila och pappa Martini, som båda är utekatter, vill naturligtvis att de kommer till en snäll och omtänksam husse och/eller matte som är intresserad av att älska en eller två små mysiga och busiga katter. Blossa är en liten tjej. Otroligt social och ligger redan nu, vid sin unga ålder, i knä hos husse eller matte. Hon har samma mysiga sätt att vara som sin mamma Tequila. Hon älskar kött och glufsar i sig som en hel karl. Hon är svart med riktigt guldmörkbruna ränder på bl a huvudet. Tinto är en kul kille som gärna jagar små leksaksmöss och gillar att klättra. Tinto älskar mjölk och att bli kliad på magen. Även han ligger gärna i knä hos husse eller matte. Tinto är svart med grå/vita strån som sticker upp, lite lik en igelkott. Eftersom Tinto och Blossa kommer att vara vaccinerad mot kattsnuva och kattpest när de flyttar hemifrån, tidigast andra veckan i juni, så vill vi ha en symboliskt summa, 300:-/kattunge. Hela vår kattfamilj bor nära Sickla Köpkvarter i Nacka.
Vi söker jobbuppdrag i form av: - paketering - montering - Om paketering - Ombesörja att skicka gods Så har ni behöv av hjälp med något, kanske ska er vara märkas upp, om paketeras och skickas?. Vi fixar det! - Julklappar och julkort? vi kan paketera och skicka. Vi är mycket flexibla, ring med vad ni behöver hjälp med så kan vi säkert hitta en lösning. Välrenommerat företas i Jönköping med egna lokaler och f-skatt.