Allt till salu inom "maine coon kattungar"

Sortering:
kattungar
Kalmar
Idag

kattungar Visa liknande

1 200 kr
Blocket.se
Maine coon kattungar med st...
Eslöv
Idag

Maine coon kattungar med st...

14 000 kr
Blocket.se
kattungar 6st
Uppsala
Idag

kattungar 6st Visa liknande

5 200 kr
Blocket.se
Två perfekta kattflickor
Ekerö
Idag

Två perfekta kattflickor

9 500 kr
Blocket.se
Kattunge
Kungsbacka
Igår

Kattunge Visa liknande

2 900 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 123

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Svedala

Norsk skogskatt/Maine Coon kattunge

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Vi har en liten hankattunge som är född den 28:e april. Han blir alltså 12 veckor v 29. Han är avmaskad enligt rekommendationer. Han är en nyfiken och tillgiven liten katt som redan är van vid barn och andra katter. Vi har kallat honom Findus. I priset ingår även en liten kattlåda samt en borste och en kam, då hans päls kommer behöva regelbunden pälsvård. Vi vill att han kommer till ett varaktigt hem, helst med möjlighet att gå ut. Vid intresse, ring.
1 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Södertälje

Superfina katter vill ha hem

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hejsan våran underbara katt fick 3 stycken kattungar som nu söker hem. Dom är rumsrena sen dom var 6 veckor. Avmaskade har dom oxå blivit. Mamman är en Main Coon/? en katt med bra psyke. En katt tjej kvar och en katt kille kvar. Dom ser nästan lika dana ut. Båda har lite vitt på bröstet och under magen. Hanen är en aning mer lurvig :) Kom och se dessa söta katter :)
400 kr
Blocket.se
Katt  ·  Hörby

Maine Coon kattungar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Majas kull har nu blivit 12 veckor och är redo att få flytta till egna familjer! Det finns både hane och hona, härliga och vackra färger. Väldigt tillgivna kattungar som älskar bus och lek, samt ligga och mysa och bli klappade. Ytterst sällskapliga och barnkära kattungar som även har vana vid snäll hund. Mamman och pappan är renrasiga maine cooner, stora, sunda och trevliga. Kattungarna är rumsrena. Avmaskade. OBS, Finns en kattunge kvar, ring för mer info. Pris, 1900 kr Kattungarna är födda 14/5 och har nyss fyllt 12 veckor.
1 900 kr
Blocket.se
Katt  ·  Sverige

Maine Coon kattungar med stamtavla

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Två hanar och en hona till salu. Flyttklara 30/8 då de är 12 veckor och säljs enligt sveraks avtal. Bild 1. Rufus, smoke hane Bild 2. Evinrude, svartsilvertabby hane Bild 3. Bianca, smoke hona Vaccinerade x 2 ID märkta med chip Stamtavla Avmaskade Dolda fel försäkad i Agria Veterinärsbesiktigade För mer bilder se kattungar på min hemsida www.ankibells.se Ring eller mejla 0736-456443 Annika
6 500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Jönköping

Super söta kattungar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Nu kan ni tinga våra underbara kattungar. Maine Coon/ bondkatt. De är 100% rumsrena, avmaskade och äter all slags kattmat. Barn och hundvana, spinner så fort du tar i dom. Väldigt sociala. 1 Hane och 3 Honor, den röda är hanen. De är nu 10 veckor gamla men säljs vid 12 veckor. Ring för intresse!! 100 kr / st MVH/ Petra
100 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj