Quantcast
Till salu inom: ”

leksaks snöskoter säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! säljer till förmån av annan leksak! Maskinen är i nyskick rullat 89mil i skrivande stund Just nu sitter isdäck fram och grovmönstrat i bak. Hojen är klädd i kolfiber och hela ramen är röd så den är ritkgit fin att kolla på. Riktiga gatdäck medföljer Vägreggad så klart Värsta modellen i samma klass. riktigt låg och bred modell dvs stabil utbytt CDI box för mer varv och ombestyckad förgasare , uppskattningsvis 55-60hk ring mig mer info. BVSA Bytes mot snöskoter el nått
Behöver du en snöskoter till påsken?? Säljer nu min favorit leksak pga skada (en bruten fot) då min skoter säsong nu är över.. -12 PRO RMK i fint skick. *Full servicebok *Ny servad *Styrhöjare *Extra rem *Låg ruta (original medföljer) *Isrivare *175 mil (i skrivande stund) *INGA BYTEN Kollar mailet dagligen men ser att den intresserade ringer.. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu ska jag sälja leksaken. Det som kanske är intressant å vet är att oljan är bytt för 10 mil sedan och nya filter följer även med. Trimsystem sitter i och även effektsystem medföljer "i påse". Exon Extraljus. Har inte gått långt. 160 timmar. Har mest stått under pressning och varigt avställd ett par år. Där av i bra skick. Eventuellt byta snöskoter, då högra bytes pris. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Visst är den häftig, men någon leksak är det inte. SRX 120 ser ut, känns och går som en fullstor Yamaha, så det är en perfekt introduktion för den yngre generationen till den spännande och roliga snöskoterupplevelsen. Den här sportiga maskinen har dessutom samma mekaniska principer som sina större syskon, från den kompakta, jämnt gående motorn och de lättmanövrerade bromsarna till styrning, fjädring och matta, och den är precis som en "riktig" snöskoter. När det blir dags att gå över till en fullstor Yamaha kommer det att gå enkelt och kännas naturligt. Under tiden ger SRX 120 mycket nöje i snön för hela familjen ? och de lär älska den.
Tjena har en Yamaha raptor 700 till salu Säljes pga snöskoter köp Är helt orginal förutom Bort tagna strypningar Men allt finns kvar Går bra "mkt drag i" Hel o fin i plasten Nybytt bakaxellager Nybytt drivlina 5 växlad + back Nerfbars Nödstopp Mm.. En Grymt rolig leksak Ev byte mot snöskoter Ring eller maila för mer info Mvh:Viktor 4oooo:-