Quantcast
Till salu inom: ”

bugaboo bee säljes

Tidigare annonser till salu

Svart Baby Cocoon i nyskick. Baby Cocoon är till för din nyfödda baby. Den ger extra komfort, skydd och stöd för huvudet under ditt barns första månader. Överdelen går att ta av så att barnet kan ha lagom temperatur både när det är varmt och kallt. Huvudstödet är avtagbart. Bugaboo Baby Cocoon kan användas med selen så barnet åker säkert. Den är tvättbar i maskin. 550 kr (nypris 1050 kr)
Svart Bugaboo Bee + köpt från NK. Kvitto finns och garanti till Maj-12! Nya ännu smidigare Bugaboo Bee + Bugaboo Bee + är en smidig, kompakt och lätt vagn som passar för ett aktivt liv. Barnvagnen går att fälla ihop i ett stycke och passar från nyfödd då vagnen växer med barnet. Denna vagnen kan du ta med överallt där du vill gå och den fälls samman till ett praktiskt litet paket. Sätet går lätt att vända åt dig eller emot dig. Prutat & klart!
Bugaboo åkpåse i perfekt skick. Färgen är mörk khaki. Hel och ren, knappt använd i absolut nyskick. Bugaboo åkpåse är mjuk och mysig. På insidan av Bugaboo åkpåse är det mjuk fleece och ovansidan kan tas bort genom att öppna dragkedjan. Ditt barn sitter säkert i vagnen då selen kan användas till åkpåsen. Åkpåsen är tvättbar i maskin. Passar Bugaboo bee vagnar. Finns i Sundby, Spånga.