Quantcast
Till salu inom

"leksandsljusstaken kallad tuppstaken säljes"

Stockholm
Idag

sybord i vackert träslag

1 500 kr
Citiboard
Oslo
2 dagar

Dragspel

45 000 kr
ABC-Annons.se
Ängelholm
2 dagar

Civilingenjör i Teknisk Fysik

ABC-Annons.se
Butik Växjö
2 dagar

Kudde Klassiska Filmer!

250 kr
ABC-Annons.se
Butik Växjö
2 dagar

Casio GA-100 G-Shock

975 kr
ABC-Annons.se
Eskilstuna
2 dagar

Hästsläp, flyttsläp, skåpsl...

12 000 kr
ABC-Annons.se
Butik Malmö
2 dagar

Mat grossister - varuparti...

ABC-Annons.se
Stockholm
2 dagar

Smalspis emaljerad 85 cm

1 200 kr
ABC-Annons.se
Butik Växjö
2 dagar

Kudde Klassiska Skräckfilmer!

250 kr
ABC-Annons.se
Butik Stockholm
2 dagar

Mobilförstärkare 3G Repeate...

5 495 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

När livet kallar : kirurg i katastrofområden

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 år
Wahlström & Widstrand, 2003 Förlagsband med skyddsomslag, 353s. 600g. Mycket gott skick. Originaltitel: The dressing station. ISBN 9146176977. Den sydafrikanske kirurgen Jonathan Kaplan berättar i sina prisbelönta memoarer om livet som fältläkare i krigshärjade länder världen över. Han har tjänstgjort vid frontlinjen i Kurdistan, Moçambique och Eritrea, i Namibia och Brasilien, men har också ett förflutet som fartygsläkare på lyxkryssare, flygande doktor och dokumentärfilmare. Här beskriver han öppenhjärtigt sitt arbete och möten med flyktingar, krigsherrar, opiumsmugglare, korrumperade politiker och kvicksilverförgiftade urinvånare. När livet kallar är en dramatisk och skakande skildring av en tillvaro bland världens sämst lottade, en personlig utsaga om vad det innebär att vara läkare, och människa, i konfliktzoner.
280 kr
Bokbörsen.se

KALLA KRIGET

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 år
Historiska media. 1:1 uppl. 2006 Utökad uppl (1999). 368 s. Inbunden. 22,0x14,3cm. Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Illusterad i s/v. KALLA KRIGET Efter andra världskrigets slut tog ett nytt krig vid, det kalla kriget. Det var ett krig som präglades av ett ideologiskt maktspel mellan de två supermakterna USA och Sovjetunionen, I sinom tid skulle motsättningarna få en mur som främsta symbol. Björn Kumm skildrar med stor skärpa denna kylslagna period där ett tredje världskrig i Europa hindrades av terrorbalansen, men där supermakternas konflikter istället kom att drabba andra delar av världen. Kalla kriget beskriver det politiska spelet, dess aktörer och händelser runt om i världen. Kumm förklarar bakgrunden till efterkrigstidens brännheta händelser i Korea, Kuba, Vietnam, södra Afrika, Centralamerika oh på många andra ställen. Han beskriver även hur kriget fick en skådespelare i Sverige när e svensk DC-3:a försvann över Östersjön 1952 och en sovjetisk u-båt gick på grund i Blekinge skärgård 1981. Skildringen slutar i Berlinmurens fall 1989 och Sovjetunionens kollaps 1991. Kalla kriget ger en omskakande bild a de närmare femtio år där man fruktade att ett nytt världskrig skulle bryta ut.
110 kr
Bokbörsen.se
Prydnadssaker  ·  Falun

Leksandsljusstaken även kallad tuppstaken

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Vacker leksandsljusstake säljes i nyskick De olika detaljerna har var och en sin symbolik Tuppen står för -vaksamheten De tre ljusen-treenigheten Taggarna-törnekronan De tolv löven-de tolv apostlarna De tio hålen -tio Guds bud Hjärtat-kärleken Nypris 1825:- Nu 1300:-
1 300 kr
Blocket.se