Quantcast
Till salu inom: ”

leksandsljusstaken kallad tuppstaken säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Att slå omkull tio motståndare och knappt märka det var en del av Bulldozers vardag. Men då stod han på topp inom amerikansk fotboll. Nu tvingas han dra sig tillbaka för att istället arbeta som fiskare. Men så krockar hans skorv med en ubåt och han är arbetslös igen. När han får chansen att träna ungdomar från gatan i fotboll tackar han därför genast ja. Men tyvärr får hans elever möta landets värsta typer, som använder synnerligen ojusta metoder. Nu är det dags för Bulldozer att visa varför han har fått sitt smeknamn. Den här gången är det krig! Bud Spencer, eller Carlo Pedersoli som han egentligen heter, föddes 1929 men spelar trots åldern fortfarande in för fullt. Senast spelade han pirat i -Cantando dietro i paraventil- i regi av Cannes-vinnaren Ermanno Olmi. I början av 1990-talet hade Bud Spencer mycket framgång med sin TV-deckare -Extralarge-. -De kallar mig Bulldozer- visas nu i oklippt originalversion.
1968 kom Stefan Jarls dokumentär -Dom kallar oss mods-. Den fick ett antal efterföljare, men ingen lika stark som -Dom kallar oss Tratten & Finkel- från 1996. Vi får här följa den finske nykteristen Finkels förfall när han efter en otrohetsaffär träffar Tratten, en misslyckad hembrännare från Stockholmsförorten Fruängen. Finkel blir inneboende i Trattens sunkiga lya och tillsammans hankar dom sig fram med sin nystartade firma -Hemkört-, en serviceinrättning på fyra hjul för deras törstiga polare i grannskapet. VARNING! Innehåller scener med vuxna män som visar sina känslor.
Wahlström & Widstrand, 2003 Förlagsband med skyddsomslag, 353s. 600g. Mycket gott skick. Originaltitel: The dressing station. ISBN 9146176977. Den sydafrikanske kirurgen Jonathan Kaplan berättar i sina prisbelönta memoarer om livet som fältläkare i krigshärjade länder världen över. Han har tjänstgjort vid frontlinjen i Kurdistan, Moçambique och Eritrea, i Namibia och Brasilien, men har också ett förflutet som fartygsläkare på lyxkryssare, flygande doktor och dokumentärfilmare. Här beskriver han öppenhjärtigt sitt arbete och möten med flyktingar, krigsherrar, opiumsmugglare, korrumperade politiker och kvicksilverförgiftade urinvånare. När livet kallar är en dramatisk och skakande skildring av en tillvaro bland världens sämst lottade, en personlig utsaga om vad det innebär att vara läkare, och människa, i konfliktzoner.
Historiska media. 1:1 uppl. 2006 Utökad uppl (1999). 368 s. Inbunden. 22,0x14,3cm. Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Illusterad i s/v. KALLA KRIGET Efter andra världskrigets slut tog ett nytt krig vid, det kalla kriget. Det var ett krig som präglades av ett ideologiskt maktspel mellan de två supermakterna USA och Sovjetunionen, I sinom tid skulle motsättningarna få en mur som främsta symbol. Björn Kumm skildrar med stor skärpa denna kylslagna period där ett tredje världskrig i Europa hindrades av terrorbalansen, men där supermakternas konflikter istället kom att drabba andra delar av världen. Kalla kriget beskriver det politiska spelet, dess aktörer och händelser runt om i världen. Kumm förklarar bakgrunden till efterkrigstidens brännheta händelser i Korea, Kuba, Vietnam, södra Afrika, Centralamerika oh på många andra ställen. Han beskriver även hur kriget fick en skådespelare i Sverige när e svensk DC-3:a försvann över Östersjön 1952 och en sovjetisk u-båt gick på grund i Blekinge skärgård 1981. Skildringen slutar i Berlinmurens fall 1989 och Sovjetunionens kollaps 1991. Kalla kriget ger en omskakande bild a de närmare femtio år där man fruktade att ett nytt världskrig skulle bryta ut.
Vacker leksandsljusstake säljes i nyskick De olika detaljerna har var och en sin symbolik Tuppen står för -vaksamheten De tre ljusen-treenigheten Taggarna-törnekronan De tolv löven-de tolv apostlarna De tio hålen -tio Guds bud Hjärtat-kärleken Nypris 1825:- Nu 1300:-