Quantcast
Till salu inom: ”

lemania tg 195 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har du en LEMANIA att sälja? Jag söker hela eller repobjekt - LEMANIA Chronograph eller LEMANIA Tg195 med mera. Jag köper även andra klockor, och då i första hand mekaniska ur, alltså manuellt uppdragbara eller automatiska urverk av märken som Omega, Rolex, Jaeger LeCoultre, Breitling, Oris, IWC, Zenith, Girard Perregaux m.fl. Ring om du vill sälja. Enbart mail om du långt borta, och då är bilder av god kvalitet ett stort plus!
Skall sälja en mycket ovanlig Lemaniaklocka. Lemania TG195 togs speciellt fram utav det anrika klockmärket LEMANIA till den svenska militären på 50 talet. De tidigaste märkningarna jag har sett är från 1954 Nästan alla klockor kronmärktes och fick ett nummer stämplat på baksidan av klockan och är mycket åtråvärda för samlare. Min Lemaniaklocka måste vara en prototyp, för den är varken märkt med TG 195 i urtavlan , och har heller inga märkningar på baksidan. Har hört någon kalla dessa ovanliga för Pre TG 195 (alltså före TG195) Jag har tidigare bara stött på 2 exemplar av dessa genom åren, vilket gör denna klocka ännu mer intressant! Klockan är omsorgsfullt nyservad för flera tusen, och den har fått nytt Lemania originalglas. Jag är intresserad av svenska militärklockor, så ett byte mot andra svenska militärklockor är kanske aktuellt.
Unik vintage klocka från 1958 i gott skick. Vackert patinerat ur som går mycket bra. Ytterst sällan till salu. Skyddande box ingår. Bra samlarur. Lämnas gärna som dellikvid vid köp av äldre rostfri Rolex Sub eller Rolex GMT. Möjligen kan en äldre Omega Seamaster även vara tänkbar.
Jag är intreserad av att köpa en lemania tg 195 det skall vara märkt med tre kronor på baksidan
Lemania Tg 195, ca 1957 "tre kronor" (Stora) med cal 2225 tickandes inuti. Klockan är manuell och 40 mm stor. Plexiglaset har en liten reva kl 9, annars i bra skick. Farfars klocka (urmakeri i Stockholm) har precis genomfört en helservice som blev klar för 2 veckor sedan. pris 14.000 kr , hör gärna av er för mer info eller bilder. Hälsningar // Fabian