Quantcast
Till salu inom: ”

life at home utemöbler säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mycket trevlig och bekväm utemöbel från IKEA med 4 fåtöljer (Äpplarö, ord. pris 499) och ett bord. Bordet är 150 X 84 cm med en iläggskiva i svart glas som förlänger 38 cm. Iläggsskivan förvaras under bordet. Träslaget är massiv akacia, ett hårt och slitstarkt träslag för utomhusbruk. Möbeln är inoljad och i fint skick. I priset ingår också 4 mörkgröna dynor "Life at Home" inhandlade på Plantagen. Dynorna är väldigt lite använda och ej solblekta. Pris utemöbelgrupp + dynor = 2280 Pris utemöbelgrupp = 1880 Pris dynor: 450
Träbord med butterflyskiva med tillhörande 6 stolar inkl. dynor. Bordet är 1x2 m ihopfällt och 2,8x1 m utfällt. Mycket smidigt när vännerna är på besök! Man kan med lite god vilja sitta 12 personer. Stolarna är ställbara och kan fällas ihop helt. Dynorna är grafitgrå (Life at home). Möblerna har förvarats i inglasat uterum och är därmed i princip i nyskick. Möbler från 2009 och dynor från 2010. Nypris 15 000 kr.
Vitmålade utemöbler, soffa, 2 fåtöljer och bord samt mörkblå, fräscha dynor. Stabilt och bra men kan behöva en omgång målarfärg. Säljes för 1 500 kr. Behöver du en extra klotgrill? Min är från Life atHome, ca 57 cm och har lite rostiga ben och gallret har väl sett sina bästa dagar men den blir din för 50 kr! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
- Vita utemöbler i trä. Gott skick, endast färgen som är något avskavd. En soffa och två fåtöljer med ett bord 500 :- - Fyra röda dynor från Life at home (nypris 250:-) Alla för 400:- - Solsäng i gott skick med fällbar rygg 200:- Den högra som är solblekt skänkes med den andra - Matgrupp med bord och 4 stolar i ek, gott skick. Till bordet finns en extraskiva 900:-
Grupp med utemöbler, fyra stolar och ett bord i furu. Dynor medföljer, "Life at home", nypris: 400:-/dyna. Allt för 1500:-!