Quantcast
Till salu inom: ”

likbilar till salu säljes

Upp Igen
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Upp igen, Robert Broberg lättar på trycket med 12 lockrop, vinyl-LP Sida 1: 1. Lockrop 2. Upp igen 3. Ska man förändra världen 4. Det är inget särskilt med mej-usch! 5. Likbil 6. Jag hoppar ut genom fönstret 7. Bredaschlade tanter Sida 2: 1. Barhoppning eller Tårar på min kudde 2. Här i min skrivmaskin 3. Amor vincit omnia 4. Dansa! Dansa! Dansa! Dansa! 5. Extranummer 6. Lockrop ett par ytliga repor, FRI FRAKT. Betalning till plusgiro.
En festlig fartfylld fars med läckra Margareta Sjödin i vild biljakt genom Europa. Gangsterbruden Zara genomför en juvelkupp ihop med skurken Slim, som gömmer bytet i likbilen ?Hulda?, som den late sopgubben Sven fått i uppdrag att köra till en präst i Paris. En vild jakt på diamanterna tar sin början. Färden bär av genom Europa, där den jagade Sven får sällskap av en snäll scout och en nakenbadande kvinnlig frälsningssoldat. Claes Fellbom gjorde flera actionbetonade filmer på 60- och 70-talen. Han är i dag uppburen regissör på Folkoperan och har dessutom regisserat två filmatiseringar av Folkoperans föreställningar Aida och Carmen. Malmöförläggaren Bengt Forsberg, hade tidigare satsat en del av intäkterna på sina utgåvor av erotiska noveller i serien ?Kärlek? i filmen Kärlek 1-1000. Den franske komikern Louis de Funès var på tal för en roll i filmen. Margareta Sjödin var het vid denna tid, efter framgången som blond bimbo i TV-programmet Partaj (1969), där hon blev för evigt förknippad med repliken: ?Har jag gjort bort mig nu igen??
Skall sälja av min pärla. pga behov av garaget. Bilen är fullt i orginal utförande. Rost finnes. Bilen är fullt körbar. går bra i motorn. perfekt att ha som hus bil/ surf bil eller helt enkelt en riktigt tuff cult bil. priset är förhandlingsbart vid snabb affär ring för mer info behov av att bli av med den snarast så däcksparkare och "kompisar" behöver inte besväras.
Bes året ut, avställd. Ser vettig ut och funkar hyfsat gott. Dragkrok o go värme. 7 säten är det i den. Är dags för kamremsbyte därav pris. vinter däck ingår o cd-radio. Ni som inte förstår att bilen har gått 32000 mil och har normalt slitage samt rost fläckar behöver ej kontakta mig. svarar endast mail för ja kan inte utlänska Pris ide 6500 / byte ja bärgare ambulans likbil
Volvo 740 likbil bytes mot mindre bil, ev säljes, pris/prisklass 15,000 den är stor, svart, 2sitsig, MANUELL, har gått 20800 mil, rost finns då den är 25 år gammal, besiktigad till sep-15, skatt till okt-15 betald i dag, bilen körs dagligen till och från jobb ca 5 mil, ej vinterdäck. Mejla helst, då jag inte alltid har täckning, För övrig info och bilder mejla.