Allt till salu inom "gibson les paul"

Sortering:
Epiphone les Paul
Uppsala
Idag

Epiphone les Paul Visa liknande

2 500 kr
Blocket.se
Les Paul - 70 Years
Butik

Les Paul - 70 Years

377 kr
NYTT Bokus
Million Dollar Les Paul
Butik

Million Dollar Les Paul

152 kr
NYTT Bokus
Visar sida 1 av 32

Tidigare annonser till salu

Tillbehör och förstärkare  ·  Dalarnas län

Mesa boogie mark IV 1990

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 år
Har en mesa boogie mark IV top till salu. Förstärkaren är från 1990 och är i nyskick, den har haft en ägare för mig och användes då enbart i studio, själv har jag enbart använt den i hemmet. Förstärkaren låtar skitbra och är verkligen perfekt om man lirar metal, spelar mycket metallica, august burns red, in flames, meshuggah etc och kan ratta in de flesta ljuden. Kontakta mig via tobbe_olofsson@hotmail.com för pris,bilder,ljudklipp,telenr etc. Vid byte så är jag endast intresserad av Gibson les paul modeller.
1 kr
Diskant.se
Gitarr  ·  Västra Götalands län

Orville Les Paul Custom

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 år
Pga spons av annat märke får denna gå. Svart Orville Les Paul custom, 93a, med gold hardware och rosewoodgreppbräda. Gött sliten med lite dings här och var, dock spelar och låter den förjävla bra! Just nu sitter det en Gibson 498T i stallposition men jag skickar med orginalmick också. Sitter även straplocks på som också medföljer. Har haft den som huvudsaklig studiogitarr, sök på Egonaut på Spotify om ni vill höra hur den kan låta. Levereras i en gammal Gibson Gator Case. Kan skickas, köparen betalar frakten. [img:1y67577t]http://www.egonaut.se/main/wp-content/gallery/live/Uffes%20Basement_1.jpg[/img:1y67577t]
7 500 kr
Diskant.se
Musikinstrument  ·  Uppsala

Gibson les paul studio Med hardcase

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer min Gibson Les Paul studio nu för jag har fått intresse för en annan gitarr. Gitarren är i topp skick och är en av dom bästa jag spelat på. Det finns en större repa i lacken. Jag har dragit ner 1000 kr för den repan. Du får självklart hardcaset med. Hardcaset är värt runt 1500 (nypris). Maila vid intresse! Nypris är cirka 10500 kr utan hardcase.
6 500 kr
Blocket.se

Äkta Gibson delar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Säljer delarna som sitter på denna gitarren, vilka är från en Gibson Les Paul jag köpt. Jag bytte ut delarna p.g.a att jag ville ha en annan färg på dem, och därför är de jag säljer oanvända. Satte delarna på en annan gitarr (se bild), men den har icke använts sedan den blev klar. Alltså är dessa i perfekt skick. Sammanlagt kostar alla delarna mellan 1800 och 2000 kr (på thomann) Tänkte mig cirka 1200.
1 200 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Malmö

Gibson Epiphone Les Paul

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Gibson Epiphone Les Paul. Inköpt på musik Börsen 2003 (nypris då 4995kr). Gitarren är mycket lite använd och är i absolut nyskick! Den har ett härligt varmt och fylligt ljud, perfekt till blues och rock. Gitarren är nyligen injusterad och intonerad och har nya Gibson Les Paul strängar. Den har låg sträng höjd och är mycket lätt spelad. Denna modell har prisats genom tiderna för att vara den bästa gitarren i prisklassen! Säljes med en uppsättning nya Gibson Les Paul strängar samt ett plock av olika plektrum som kan vara kul att prova. Passa på!
2 200 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj