Quantcast
Till salu inom: ”

lima modelljärnväg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu har kartongen med min gamla modelljärnväg legat länge nog i förrådet och det är dags att låta den hitta en ny ägare. Skicket är helt ok utseendemässigt men jag kan inte garantera att allt fungerar som det ska eftersom jag inte använt sakerna sedan 80-talet. Rimligen behövs lite service. Ett lok och tre vagnar ingår i setet, däribland den ganska sällsynta "Coop Bords-Eve" vagnen som gissningsvis inte har tillverkats på några år. En stor mängd räls följer med i köpet som kan betecknas som once-in-a-lifetime. Slå till nu och lös julklappsproblematiken för den som redan har allt.
Säljer min Lima modelljärnväg,byggde upp den när jag hade plats i mitten av 80 talet.Den är andvänd ca:10 ggr.Ge mig ett seriöst bud så får vi se vad det blir.Se på bilderna,det är mycket räls ca:25-30 meter.Elektriska växlar 13 st 5 höger 8 vänster 5 stoppbockar,7 växelplintar,"ställpultar"1fördelarplatta,en transformator,och ett tågsätt med lok T43 och 5 godsvagnar.Massor med kablar för att koppla alla växlar,och mossa flera träd.Gräsmattor för att bygga olika saker med.
Modelljärnväg av märken Roco Fleishman, Lima mm säljes. En oval bana med 3 växlar är inköpt 2011 (1800 kr) för att testa loken samt barnens intresse men ack både intresset och en del lok fungerade ej. Jag har dock en del fungerande lok och en del som aldrig är uppackade utan ligger i sina orginalkartonger. (totalt antal lok: 16. Totalt antal vagnar: ca: 60 ) En del byggnader finns också. Ring för mer info om intresse finns!
Stor modelljärnväg 3 m och bredd 1,65 m. Märket är Lima. Det finns inga lok men 45 st vagnar samt byggnader. Renoveringsobjekt.
Två förpackningar med kompletta tåg och räls. Förpackningarna innehåller: 2 lok 6 vagnar tillhörande skenor och växlar, plus extra skenor och extra växlar. Ring om ni är intresserade!