Quantcast
Till salu inom: ”

lipizzaner till salu säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pga allergi i familjen måste jag nu sälja min prins, Cappe. Han är en go å snäll kille som kan hitta på bus. Så därför söker jag en erfaren ryttare som kan träna honom lite lätt för att hålla honom igång. Han har en skada som gör att han inte får användas till hårdare träning.(Triangelmärkt) Han tycker verkligen om skogsprommenader. Söker du en kompis för mysiga turer så är han rätt kille! Han är 12 år och är 163 i mankhöjd. För mer info är det bara att höra av er på mailen el mobilen. Utrustning ingår. Pris kan disskuteras, hemmet är viktigast.
Måste nu med stor sorg i hjärtat sälja min bästa vän då jag inser att ekonomin inte räcker till. Han är en vit prins på ca 150cm, grövre i typen, efter hingsten 17 Pluto Ramon Han är helt underbar i all hantering, går bra i alla gångarter. Är mkt tömmkörd, riden sen ca1 år tillbaka. Jag prioriterar hemmet mkt högt då jag är väldigt noga med vart han hamnar. Ser gärna att du håller på med horsemanchip och tänker fortsätta med detta. Känner du att du kan ge min prins ett långvarigt,bra, ärligt hem och kärlek i mängder så hör av dig.
Med sorg i mitt hjärta har jag bestämt mig för att sälja min häst. Han är en Valack på 13 år som har mycket kvar att ge han är ca 157. Han är en korsning mellan New Forest, Fullblod och Lipizzaner. Han har gått några lexioner med föra ägaren inom dressyr och med rätt ryttare kommer man kunna utveckla detta mera. Har även testat pay and jump. Snäll och trevlig. Pris 19500kr
Maestoso Prinsezz, sto född 2008. Stofamilj 2052 Neapolitano Szeréna. Efter Maestoso Romida-8, undan Pluto Clarizza. Mycket trevlig häst med massa energi. Vi bor i Södra Norrland och vi är mycket utsatta för knott, mygg osv. Detta har lett till att Prinsezz har drabbats av lindrigt sommareksem. Önskar att hon kan få komma till någon som kan fortsätta utbilda henne samt bor bättre till än vad vi gör. Väldigt viktigt med rätt hem då hon är en familjemedlem. Pris 35 000 kr. Kontakta Birgitta för mer info 070-6233262.
1960. 413 s., ill. Ngt nött dekorerat linneklotband.