Quantcast
Till salu inom: ”

litter kwitter säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Litter Kwitter är ett toaletträningskit med vilket du lär din katt att använda din vanliga toalett på under 8 veckor. Detta görs genom att du långsamt ändrar kattens beteende steg för steg för att han till slut ska kunna gå på toaletten helt själv utan några hjälpmedel! http://www.litterkwitter.com/en/index.php Endast använd ca 1 vecka, väl rengjord, I nyskick! Kan skickas, köparen betalar frakten. Nypris 695sek
Nu är det dags att sälja vidare vår LitterKwitter! Den är använd, men rengjord och i fint skick. Instruktionsdvd och häfte ingår. Passar till de flesta toaletter. Läs mer på http://www.coolstuff.se/Litter_Kwitter Där finns också fler bilder! Kan hämtas i Södertälje eller skickas med posten för 80 kronor som du betalar. Nypris: 599:- Säljes för: 400:- (ev. plus 80 kr i frakt)
Toaletträningskitt för katt, med vilket du lär din katt att använda den vanliga toaletten. Nypris ca 600 kr. Inlärningen består av tre steg med tre olika plattor med varierande stort hål i mitten, som placeras på toaletten tillsammans med den medföljande kattsitsen. Under hela träningsperioden kan du använda toaletten som vanligt genom att enkelt lyfta bort Litter Kwitter och sätta tillbaka den när du är klar.