Quantcast
Till salu inom

"litter kwitter säljes"

Tjeckien
5 dagar

Greater Swiss Mountain Dog...

ABC-Annons.se
Tjeckien
5 dagar

Catahoula leopard dog

ABC-Annons.se
Tjeckien
5 dagar

Boerboel

ABC-Annons.se
Butik Stockholm
5 dagar

Litter Locker

389 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Djurtillbehör  ·  Kungälv

Litter Kwitter toalettträningskit

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Litter Kwitter är ett toaletträningskit med vilket du lär din katt att använda din vanliga toalett på under 8 veckor. Detta görs genom att du långsamt ändrar kattens beteende steg för steg för att han till slut ska kunna gå på toaletten helt själv utan några hjälpmedel! http://www.litterkwitter.com/en/index.php Endast använd ca 1 vecka, väl rengjord, I nyskick! Kan skickas, köparen betalar frakten. Nypris 695sek
500 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Södertälje

Litter Kwitter - Lär katten att gå på toa

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Idag
Nu är det dags att sälja vidare vår Litter Kwitter! Den är använd, men rengjord och i fint skick. Instruktionsdvd och häfte ingår. Passar till de flesta toaletter. Läs mer på http://www.coolstuff.se/Litter_Kwitter Där finns också fler bilder! Kan hämtas i Södertälje eller skickas med posten för 80 kronor som du betalar. Nypris: 599:- Säljes för: 400:- (ev. plus 80 kr i frakt)
400 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Stockholm

Kattillbehör

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
Jag köpte alla dessa kattgrejer inför att min kattunge, som jag endast hade här hemma i en vecka, skulle komma. Alla dessa saker är därför så gott som nya. Men med tanke på att katten inte bor kvar här vill jag nu göra mig av med allt: Klösträd, höjd: 115 cm, 600:- Transportbur, 200:- Matskål, 20:- Oanvänt kattkoppel, 150:- Litter Kwitter - toalettränings set (lär din katt att gå på toaletten) Kattsäng, 250:- Leksaksmus, 10:- 1230:- för allt.
250 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Norrköping

Transportburar, Litter Kwitter

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Rensar i förrådet så nu är det dags att göra sig av med kattgrejerna! Två transportburar i tyg, men är stadiga ändå. Båda har den finessen att man kan vika ihop dem så de blir lätta att förvara när man inte använder dem! Burarna är ganska små men passar bra till katt som är mindre till växten eller annat mindre djur. Nypris ca 200kr per st, nu 50 kr st! Litter Kwitter, använd en kortare tid och självklart noga rengjord, mer info gå in på www.litterkwitter.se ! Nypris 599 kr, nu 250kr!
0 kr
Blocket.se

Litter Kwitter toaletträning för katten

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Toaletträningskitt för katt, med vilket du lär din katt att använda den vanliga toaletten. Nypris ca 600 kr. Inlärningen består av tre steg med tre olika plattor med varierande stort hål i mitten, som placeras på toaletten tillsammans med den medföljande kattsitsen. Under hela träningsperioden kan du använda toaletten som vanligt genom att enkelt lyfta bort Litter Kwitter och sätta tillbaka den när du är klar.
400 kr
Blocket.se