Quantcast
Till salu inom: ”

ljusstakar metallslöjden gusum bk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ljusstakar

Jönköping
Ljusstake

Norrköping
LJUSSTAKE

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

ICA förlaget. 2 omarbetade uppl. 1965. 130 s. Inbunden. 21,5x17cm. 340 gram. Gott skick. Illustrerad. Ur inledningen: Under de år jag varit sysselsatt med undervisning i metallslöjd har jag funnit en skriande brist på litteratur inom detta område. I det rent mekaniska yrket finns däremot de mest förstklassiga uppslagsverk att tillgå, ävenså inom materialläran, varför jag inte så mycket kommer att beröra detta ämne. Vad jag kommer att beskriva är främst det mera dekorativa arbetet inom metallslöjden, som förekommer vid våra skolor och vårdánstalter. Jag riktar mig också till dem som på egen hand vill fördjupa sig i ämnet.
Din kunskap gör skillnad Huddinge är näst största kommunen i länet med närmare 100 000 invånare. Våra högskolor och närheten till övriga Stockholm ger stora möjligheter för invånare, företag, studenter och medarbetare. Vi vill ta tillvara och utveckla din kunskap.   Lärare i trä-och metallslöjd till Kvarnbergsskolan  Barn- och utbildningsförvaltningen Tillsvidare, heltid, ferietjänst från och med 12 augusti 2011 Enhetsbeskrivning Kvarnbergsskolan, Huddinge. Kvarnbergsskolan är en 7-9 skola med ca 695 elever. På skolan finns två tm-salar. Gå gärna in på v¨år hemsida www.kvarnbergsskolan.huddinge.se så att du själv kan bilda dig en uppfattning om vår verksamhet.   Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tages. Din profil Du är utbildad trä-och metallslöjdslärare med behörighet för åk 7-9. Utbildning i ytterligare ett ämne ses som positivt. Upplysningar Jan Berglind biträdande rektor 08-535 307 13 Olof Holm facklig företrädare, LR 08-535 374 90 Marie Norling facklig företrädare, Lärarförbundet 08-535 374 92 Sista ansökningsdatum 8 juni 2011 BUF:2011:196
Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hagsätraskolan är en F-9-skola med 650 elever. Skolan är organiserad i fem arbetslag med stort eget ansvar för det pedagogiska arbetet. Skolan har bra lokaler. Det finns två träslöjdssalar,tekniksal, matteverkstad, bibliotek, datasal,idrottshall och fin idrottsplats. Personalen är engagerad och det är ett trevligt arbetsklimat på skolan. 1 plats(er).Undervisa i trä- och metallslöjd år 3-9 samt teknik år 4-5. Behörighet krävs i trä- och metallslöjd. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare.
Gusum Metallslöjder ljusstake nr 288 från 1977 sign BK
Ljusstake GUSUM Metallslöjden Disign BK.