Quantcast
Till salu inom: ”

hemnet se villa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Trevlig villa i centrala Grisslehamn.Tomtarea 1450 kvm två gäststugor på 15 kvm. Mer information o bilder finns på hemnet.se. Allmän visning söndag den 15 de maj kl 13-14. Huset ska säljas! Budgivningen startar på låga 1700000 (redan bjudet).Budgivningen stänger onsdag den 18 de maj. Välkommen på visning.
Nyproducerad villa med utsikt över Öregrundsgrepen i modernt villaområde intill havet. Egen båtplats vid brygga. Ca 5 min med båt från Öregrunds centrum och en dryg km gångavstånd. Det är ett mycket trevligt område med trevliga grannar! Detta är något extra för den som vill göra annat än underhålla gräsmattor på sommaren! Jag kan varmt rekommendera Öregrund som är en upplevelse av äldre fiskarmiljö med små mysiga restauranger och upplevelse av en fantastisk skärgård. Jag vill även nämna att det även kan vara en mycket god investering med tanke på de stora investeringar som görs i Östhammars kommun! Se även:http://www.hemnet.se/bostad/fritidshus-4rum-oregrund-osthammars-kommun-nedre-rorhamnsvagen-1892577
Vi hyr ut vår villa i Vejbystrand. Den är på 85 m2 i bottenplan och 85m2 inredd källare. Huset ligger ute till försäljning på Hemnet om man vill se bilder. Marknaden står still så vi vill nu istället hyra ut tillsvidare till ordningssamma personer med stabil ekonomi. Liten trädgård, garage med automatisk port, terrass och uterum med elvärme. Stor tvättstuga. Lugnt och trevligt område med bra grannar. Nära till hav, skola, dagis, tennisbana, affär, etc. Hyran är kallhyra, tillkommer el, pellets, sophämtning, vatten. Huset är lämpligast för ett par, yngre el äldre. Ring eller maila!
Villa om totalt 140 kvm (70+70 kvm. inklusive 3 sov + 2 allrum) med fräsch delvis inredd källare. Totalrenoverad -07 till -11 bl.a. kök, badrum, tak, fönster, luft/vatten, dränering, stammar & el, panel & tilläggsisolering, samtliga ytskikt etc - bara att flytta in! Härlig altan! Tomtarea: 1 461 kvm Belägen på återvändsgata nära nybyggd förskola & med gångavstånd till all service i Rödeby. För mer bilder och information se: http://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-rodeby-karlskrona-kommun-hagstigen-2-2803435 Vid intresse kontakta: Fastighetsbyrån Mårten Kindlund Tel:0455-55464 Mob: 0706-801901
Enplans villa på fem rum och kök , 124kvm uthyres från 1 jan -12 ev tidigare om så önskas,kan hyras kortare eller längre tid,men minst 6 månader.det är även till salu om någon är intresserad av att köpa.hyr först köp sen när ni känt efter hur det känns,månads hyran är kall hyra, mer bilder finns på hemnet,är ni häst intresserad så är det ett + har två islänningar som vi behöver medryttare till.