Quantcast
Till salu inom: ”

lord helmsman säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Det är med saknad vi tvingas sälja vår älskade båt, Anna av Kappsta. Men tyvärr kommer tiden ikapp oss. Man blir inte yngre med åren. Båten är en utmärk robust långfärdsbåt, som tål hårdare segling än sin besättning. Vilket vi upplevt under våra 30 år med vår båt. Vid ett köp kan båten vara rustad och klar vid midsommar. Båten har under senaste året legat på land och renoverats på grund av fuktproblem kring röstjärnen. Vilket nu åtgärdats till ett skick bättre än nytt. Intresserad? Skicka ett mejl eller ring, så skickar jag över information om utrustning mm.
Vi säljer vår fina Lord Helmsman - S 51 från 1983. Teakdäck, sittbrunn i teak. 5-6 kojplatser. Båten är i mkt gott skick med 2 uppsättningar bra segel, rullgenua, gps, vhf, autopilot, gasspis med ugn,toalett, motorn är en md 11d som går som en klocka, ljus inredning helt i ask. Båten ligger i sjön på Fisketången i Kungshamn. Båtplats finns säsongen ut. Priset diskuterbart vid snabb affär.
Vi säljer vår fina segelbåt från 1983, den sista i serien Lord Helmsman som levererades. Inredning i ljus ask i gott skick. Autopilot, plotter, dubbla uppsättningar segel i gott skick, rullgenua, 5 kojplatser, toa, pentry med gasolspis och ugn,motor VP MD 11D. Allt i gott skick. Båten ligger i Kungshamn, där båtplats finns hela säsongen om så önskas. Mejla vid intresse så skickar vi komplett utrustningslista och fler bilder. Pris: 175TKr eller högstbjudande.
Lord Helmsman. Vacker långkölad segelbåt av kostertyp med blyköl: Ritad av Håkan Södergren. I dag repareras båten efter upptäckt fukt i röstjärnen. Pris 240 000:- plus nerlagda kostnader för pågående reparation. I övrigt är båten välvårdad och i mycket god kondition. Båten säljes p.g.a. att vi känner, att vi efter 40 år seglat av oss livet på egen köl.