Allt till salu inom "louis ghost stolar 4 transparanta"

Sortering:
Artwood stolar
Varberg
Idag

Artwood stolar Visa liknande

650 kr
Blocket.se
Bord & stolar
Sandviken
Idag

Bord & stolar Visa liknande

600 kr
Blocket.se
2 st stolar
Idag

2 st stolar Visa liknande

100 kr
Blocket.se
Matbord
Idag

Matbord Visa liknande

100 kr
Blocket.se
Stolar 4st
Idag

Stolar 4st Visa liknande

1 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Stolar och Bord  ·  Östergötlands län

Louis Ghost stolar 4 st transparanta

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Hej, nu ska vi sälja våra köksstolar, de sälj som en grupp och det är 4 st bra begagnade original Ghoststolar transparanta. Vårat pris 6000:- för fyra stycken. Ny pris på Kartell 2750:- st Det är en bekväm karmstol i transparent och färgad polykarbonat i Louis XV-stil. Louis Ghost är inte bara en modern klassiker den är även en av de mest avancerade stolarna i världen som har tillverkats med polykarbonat i ett enda stycke. Trots sitt sköra utseende så är den stabil och okrossbar. Den kan stå utomhus i både varm och kall väderlek. Bredd 54 cm, höjd 94 cm, djup 55 cm, sitthöjd 47 cm, höjd armstöd 67 cm. Design: Philippe Starck
6 000 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Haninge

Kartell Louis Ghost Stol

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jag säljer min fina stol från kartell. jättefint skick då den har varit en prydnadsstol. I butik kostan den 2790, jag säljer min för 1690kr! Endast seriösa bud tack. "En bekväm karmstol i transparent och färgad polykarbonat i Louis XV-stil. Louis Ghost är inte bara en modern klassiker den är även en av de mest avancerade stolarna i världen som har tillverkats med polykarbonat i ett enda stycke. Trots sitt sköra utseende så är den stabil och okrossbar. Den kan stå utomhus i både varm och kall väderlek. Stapelbar upp till sex stolar och tillverkas i 8 olika färger. Bredd 54 cm, höjd 94 cm, djup 55 cm, sitthöjd 47 cm, höjd armstöd 67 cm. Design: Philippe Starck"
1 690 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Vasastan

Kartell Louis Ghost, Stolar 2st

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
2st Louis Ghost-stolar säljes pga platsbrist. Fint skick, inga synliga skavanker. "En bekväm karmstol i transparent polykarbonat i Louis XV-stil. Louis Ghost är inte bara en modern klassiker den är även en av de mest avancerade stolarna i världen som har tillverkats med polykarbonat i ett enda stycke. Trots sitt sköra utseende så är den stabil och okrossbar. Den kan stå utomhus i både varm och kall väderlek." Bredd 54 cm, höjd 94 cm, djup 55 cm, sitthöjd 47 cm, höjd armstöd 67 cm. Pris: 2000kr/styck eller 3000kr för båda. Varan är kvar så länge annonsen är kvar. HÄMTAS i Stockholm. Inga byten.
2 000 kr
Blocket.se

6 St Kartell Louis Ghost stolar -Reproduktion

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
6 stycken transparenta Kartell Louis Ghost stolar säljes. Formgivare Philippe Starck. Stolarna är reproduktion på Kartell vilket menas att de är exakt samma design och identiskt med Kartells egna men att det inte är Kartell själva som producerat dom. Ca ett år gamla. En av stolarna har en spricka i nederkant. Övriga 5 stolar i mkt fint skick! Vi har alltid haft en fårskinnsdyna som skyddat sitsen från att bli repig. Fler bilder kan mailas om så önskas! 4000kr för alla 6 stolar! (Nypris för 1 kartellstol 2790kr) Sökord: Kartell Matsalsstol Stol Louis ghost Designstol Köksstol
4 000 kr
Blocket.se

Eames stolar och kartell stolar - Louis Ghost

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Säljer 2 kartell stolar av modellen Louis Ghost. Knappt använda har, stått i mitt sovrum och haft kläder på sig. Den ena har en liten repa på sittsen, men inte jätte synlig. säljes på grund av flytt. Stolarna är äkta, har tyvärr inte kvar kvitto. Nya kostar 2790 kr styck, jag säljer dom i par för 3000 kr. Säljer också två stolar inspirerade av Eames stol DSR. Bra skick, säljes också på grund av flytt. 1000 för båda, 600 kr styck.
1 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj