Quantcast
Till salu inom: ”

louis ghost karmstol kopia säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kartell Louis Ghost Chair i nyskick säljes. Transparent med en svag ton av grönt. En designklassiker som passar bra ihop med Eames, Panton, Arne Jacobsen eller andra retro 50-60tals möbler. PRODUKTINFO Philippe Starck har formgivit Louis Ghost som är en karmstol i genomskinlig eller färgad polycarbonate. Kanske är det just spelet mellan de klassiska barock-formerna och det moderna materialvalet som gör Louis Ghost så spännande och omtyckt. NYPRIS: 2650:- Säljes nu för endast 1300:-
Jag säljer en karmstol "Louis Ghost", färg "transparent smoke grey". Tillverkad i halvtransparent polykarbonatplast med måtten Höjd 94 cm Sitthöjd 47 cm Bredd 54 cm Djup 55 cm På Svenssons i Lammhult hemsida beskrivs stolen så här "Louis Ghost är ett perfekt exempel på den moderna elegans som Philippe Starck med fingertoppskänsla applicerar på alla sina alster. ´Louis´ kommer från barockkonungen Louis XV av Frankrike, medan ´Ghost´ självklart syftar på stolens genomskinlighet. Kombinationen mellan en klassisk barockstol och det moderna materialvalet utgör en charmigt ironisk blinkning, typisk för Starck, och ifrågasätter våra föreställningar om vad som är lyx och vad som är konsumtionsvaror." Nypriset är 2790 kr. Min stol har några repor och därför säljer jag den för endast 900 kr!
4 st Louis Ghost stolar i vitt kartell By Philippe Starck Philippe Starck har formgivit Louis Ghost som är en karmstol i genomskinlig eller färgad polycarbonate. Kanske är det just spelet mellan de klassiska barock-formerna och det moderna materialvalet som gör Louis Ghost så spännande och omtyckt. Nypris: 2790/ st Kan levereras till centrala Stockholm gratis för en handpenning Säljes alla eller en och en. Priset gäller PER STYCK, ber om ursäkt ifall jag har uttryckt mig oklart tidigare! Billigare vid snabb affär! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer 2 st av den populära designstolen LouisGhost från Kartell. Beskrivning från Kartell Sverige: "En bekväm karmstol i transparent polykarbonat i Louis XV-stil. Louis Ghost är inte bara en modern klassiker den är även en av de mest avancerade stolarna i världen som har tillverkats med polykarbonat i ett enda stycke. Trots sitt sköra utseende så är den stabil och okrossbar" Stolarna har lite ytliga repor, som syns när man håller dom mot ljuset. Därav priset. Nypris: 2790:- per stol Pris: 1300:- styck eller båda två för 2200:- Ej prutbart.