Quantcast
Till salu inom: ”

lundby dockskåp säljes

Tidigare annonser till salu

Ett Lundby dockskåp / dockhus säljes. Vi har inrett huset med mattor, nya tapeter och nymålade väggar. Taket är tapetserat med en blommig tapet. Vi har några få dockor mm som kan ingå vid ett snabbt köp. 400 kr. --- Två sittpuffar som är stora och man kan ligga i eller som man kan "ställa upp" så man kan sitta på dem (se bilden). De är vita och jag har sytt två fina linnefodral till dem som ingår. 600 kr för båda.
Vår dotter vill nu sälja sitt nästintill oanvända dockskåp Massa möbler ingår samt 6 dockor. (mamma, pappa, flicka, pojke samt 2 bebisar) mindre "skada" på golvet nere i hallen. Om man möblerar som vi gjort så döljer mattan skadan. Lite av pappen följde med när dottern torkade upp lite vatten som hamnat där. (se bild) Bordet i lekrummet är tyvärr trasigt men själva bordsskivan är hel så den går att limma fast på något passande som kan agera bordsben. Sms kontakt i första hand!!
1) Lundby dockskåp i egen variant Pris 300 kr 2) För barn i åldersgruppen 10-24 mån. Full föräldrakontroll, justerbart solskydd, fotbroms, fotstöd, säkerhetsbälte, flaskhållare och leksakstelefon. (inköpt på "toysrus" för 1299 kr.) Min pris 300 kr 3) Stor bil Pris 50 kr 4) Lillabo tåg 23 delar.(använd sparsamt) Pris 80 kr.
2 st Lundby dockhus säljes, båda i lekt skick. Det ena är ifrån 1974 (nederst på bilden) och har alla rum möblerade och 5 dockor medföljer. 500:- Det andra är ifrån 1985 (överst på bilden) och har alla rum möblerade och 3 dockor medföljer. 400:- PRUTAT OCH KLART! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Dockhus/dockskåp från Lundby. 4 våningar med bl.a garage, tvättstuga, fin-matsal och kök. Någon lampa, tavla och annat följer med. Har även bil och någon enstaka möbel att sälja vid intresse. Fler bilder kan ordnas, bara hör av dig så fixas detta :-) Prisidé: 600kr men billigare vid snabb och smidig affär. Finns på väster i Eslöv. Kan även tas till Gunnesbo i Lund måndag-fredag.