Quantcast
Till salu inom

"begagnat lundby dockskåp säljes"

Gävle
Idag

3st super 8-filmer

300 kr
Citiboard
Helsingborg
Igår

skidvalla mm

5 000 kr
Citiboard
Hallsberg
Idag

Master T25 löpband

5 900 kr
Blocket.se
Huddinge
2 dagar

Säkerhetsdörr EI30 Inbrotts...

3 000 kr
Blocket.se
Västerås
Igår

19" BMW Original Sommarhjul...

12 000 kr
Blocket.se
Kungsholmen
Igår

Maxi Cosi mobi

350 kr
Blocket.se
Helsingborg
Igår

Bestå byrå, spegel, tavla

Blocket.se
Lund
2 dagar

Lundby dockskåp

300 kr
Blocket.se
Butik

Lundby: Life dockskåp

599 kr
NYTT Ginza

Tidigare annonser till salu

Leksaker  ·  Helsingborg

Lundby dockskåp och Riddarborg

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Rensar barnens rum och säljer nu lite saker de inte längre leker med. Lundby Dockskåp, med bottenvåning och trädgård. Diverse möbler, dockor, tillbehör, transformator och olika förlängningssladdar. I begagnat skick, d.v.s. det har skavanker. Det som följer med är det som ses på bilden. Endast som paket. Pris: 1000kr. (Kan diskuteras) Riddarborg utan tillbehör. I fint skick. Har lite repor. Alla delar finns och levereras nedmonterat. Manual medföljer. Pris: 5oo kr Finns i Åstorp och hämtas på plats. Vi kör ej!
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Härryda

Sulky, Dockskåp, Tripp trapp stol

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
1) Svart Sulky från Brio i fint begagnat skick. Tyget är inte solblekt och ett regnskydd kommer med. Pris 500 kronor. 2) Svart Tripp trapp stol från Stokke. En bygel ingår. Färgen är rätt skavd men stolen är i gott skick. Pris 400 kronor. 3) 60-tals Dockskåp från Lundby i fint begagnat skick. Ett antal skruttiga möbler till ingår. Pris 250 kronor Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Sjöbo

Lundby dockhus

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Begagnat Lundby dockhus 3våningar med garage. Vissa våningar är omtapetserat och nytt tak och yttervägg. Lite skavanker finns på dockskåpen men annars fina att börja leka med. Det finns en adapter till så man får ljus i en vån. Man kan köpa så man kan koppla ihop våningarna. Ett par tavlor ingår då jag inte vill riskera att skada tapeten om jag tar bort dessa. Det finns lite möbler som ingår.
700 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Tingsryd

Dockskåp, barnmöbler, Lejonpläd mm

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Fint begagnat dockskåp från Lundby. 150kr Möblemang till barn i plast och metall. Fällbara stolar, allt är helt och riktigt bara att det behöver fräschas upp. 150kr Stor fin lejonpläd på lite mer än 1 m. Den är ca 2-3 cm tjock. 150kr Fischer Price telefon med pedagogiska övningar för barn. Nypris är ca 320kr. Mitt pris 100kr. Alla priser är förhandlingsbara och ska det skickas så betalar köparen frakten. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
100 kr
Blocket.se