Quantcast
Till salu inom: ”

begagnat lundby dockskåp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Rensar barnens rum och säljer nu lite saker de inte längre leker med. Lundby Dockskåp, med bottenvåning och trädgård. Diverse möbler, dockor, tillbehör, transformator och olika förlängningssladdar. I begagnat skick, d.v.s. det har skavanker. Det som följer med är det som ses på bilden. Endast som paket. Pris: 1000kr. (Kan diskuteras) Riddarborg utan tillbehör. I fint skick. Har lite repor. Alla delar finns och levereras nedmonterat. Manual medföljer. Pris: 5oo kr Finns i Åstorp och hämtas på plats. Vi kör ej!
1) Svart Sulky från Brio i fint begagnat skick. Tyget är inte solblekt och ett regnskydd kommer med. Pris 500 kronor. 2) Svart Tripp trapp stol från Stokke. En bygel ingår. Färgen är rätt skavd men stolen är i gott skick. Pris 400 kronor. 3) 60-tals Dockskåp från Lundby i fint begagnat skick. Ett antal skruttiga möbler till ingår. Pris 250 kronor Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Begagnat Lundby dockhus 3våningar med garage. Vissa våningar är omtapetserat och nytt tak och yttervägg. Lite skavanker finns på dockskåpen men annars fina att börja leka med. Det finns en adapter till så man får ljus i en vån. Man kan köpa så man kan koppla ihop våningarna. Ett par tavlor ingår då jag inte vill riskera att skada tapeten om jag tar bort dessa. Det finns lite möbler som ingår.
Fint begagnat dockskåp från Lundby. 150kr Möblemang till barn i plast och metall. Fällbara stolar, allt är helt och riktigt bara att det behöver fräschas upp. 150kr Stor fin lejonpläd på lite mer än 1 m. Den är ca 2-3 cm tjock. 150kr Fischer Price telefon med pedagogiska övningar för barn. Nypris är ca 320kr. Mitt pris 100kr. Alla priser är förhandlingsbara och ska det skickas så betalar köparen frakten. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1) Lundby dockskåp dockhus retro. Två delar ( en underdel med ett stort rum + garage som man kan öppna luckan på och en överdel med övriga rum). Möblerna på bilden ingår. SÅLD 2) Micki (made in Sweden) spis i fint begagnat skick. Det ingår även kastruller och skedar etc. ( Ligger innuti ugnen på bilden). Pris 200kr 3) Blandade leksaker i fint begagnat skick. Pris 300 kr för alla leksaker tillsammans på bild 3! Leksakerna kan skickas, men köparen får isf stå för frakten. Paketpris för Micki spis och leksakerna är 400kr