Quantcast
Till salu inom: ”

lusthus fönster säljes

Tidigare annonser till salu

Inflyttningsklar lägenhet. Bra planlösning med stora rum och fönster åt tre väderstreck. Balkong åt söder. 2 förråd och en bra tvättstuga finns i källaren. Lägenheten ligger på våning 2 av 2. Gratis parkering utanför huset. Bredband finns i fastigheten. Liten bostadsrättsföreningen med endast 12 lägenheter. Stor trädgård med lusthus och soldäck och en syrenberså,som får användas av de boende i fastigheten. Bra förening med god ekonomi. Busshållplats utanför huset, bra förbindelser till centrum. Lite som att bo på landet, men ändå nära staden.
Fräsch, ljus, välskött och öppen tvåa på 70kvm med parkettgolv, Ny målad i vitt. Härligt luftigt kök med stora fönster, fräscht badrum, bil parkering, balkong med utsikt över stranden. Belägen i Skånes pärla Båstad, omgivet av parker med rikt djurliv. Lugnt och fint område trevliga grannar! Lusthus och grillplats på gården. Tvätt och torktumlare i lägenheten. Stort Förråd finns i huset. Bytes omgående eller snarast mot lägenhet, 1 lr 2a i Göteborg. Visning ordnas snabbt och effektivt.
Vackert nybyggt lusthus på ca 7,5kvm. Tak i aluzinkplåt täckt i fjälltäckning. Kulturglas i fönstren, vilket ger ett behagligt skimmer, som glas förr i tiden. Allt nytillverkat och målat med Demideks färger. Huset monteras på färdig grund, som köparen står för. Priset inkluderar montering. Beroende på var det ska monteras kan frakt tillkomma. Vill man komma och titta på ett lika dant lusthus är man välkommen till Nynäshamn där ett finns monterat. Ring 0707-4641883 eller 0707-388089 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.