Allt till salu inom "lusthus fönster"

Sortering:
Lusthus
Nora
12 dagar

Lusthus Visa liknande

65 500 kr
Blocket.se
Lusthus ellen 13 kvm
Butik Köping
24 dagar

Lusthus ellen 13 kvm Visa liknande

65 900 kr
Blocket.se
Lusthus Hanna 9,2 kvm
Butik Borlänge
24 dagar

Lusthus Hanna 9,2 kvm Visa liknande

57 900 kr
Blocket.se
Lusthus Ellen 9,2 kvm
Butik Gävle
24 dagar

Lusthus Ellen 9,2 kvm Visa liknande

55 900 kr
Blocket.se
10 st Fönster
Nässjö
24 dagar

10 st Fönster Visa liknande

6 000 kr
Blocket.se
Lusthus
Falkenberg
1 månader

Lusthus Visa liknande

11 000 kr
Blocket.se
Lusthus 9,2m2
Butik Haparanda
1 månader

Lusthus 9,2m2 Visa liknande

Blocket.se
Lusthus
Gävle
5 månader

Lusthus Visa liknande

7 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Kristianstad

Bostadsrättslägenhet i Nosaby

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Inflyttningsklar lägenhet. Bra planlösning med stora rum och fönster åt tre väderstreck. Balkong åt söder. 2 förråd och en bra tvättstuga finns i källaren. Lägenheten ligger på våning 2 av 2. Gratis parkering utanför huset. Bredband finns i fastigheten. Liten bostadsrättsföreningen med endast 12 lägenheter. Stor trädgård med lusthus och soldäck och en syrenberså,som får användas av de boende i fastigheten. Bra förening med god ekonomi. Busshållplats utanför huset, bra förbindelser till centrum. Lite som att bo på landet, men ändå nära staden.
140 000 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Stockholm

Lägenhetsbyte

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Mycket fräsch, ljus och välplanerad 1,5:a på 7:e vån i fina Nacka Strand. Lägenheten består av ett rum med sovalkov i hallen och ett kök på 14 kvm. Stort helkaklat badrum med badkar. Parkett i rum och hall. Klädkammare och garderob i hallen. Stora fönster mot natur och vatten, samt restaurang J. Balkong på 8 kvm. Fin tvättstuga med sjöutsikt. Tillgång till Lusthus för fester. Ett unikt boende nära innerstaden, ca 7 min till Slussen. Bra busskommunikationer och båttrafik till Slussen, Nybrokajen och Lidingö. Önskas: 1-2:a innerstan, Täby, Lidingö, Sundbyberg och Danderyd
0 kr
Blocket.se
Hus och Trädgård  ·  Örebro

LUSTHUS , Beställ NU

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Det är dags NU att beställa ett lusthus innan våren riktigt hinner komma. Så du kan njuta av den riktigt länge under sommaren. Våra Lusthus levereras i element med fönster , dörr + beslag, lås, taksingel,i 3 färger grå/svart, röd, grön, ja allt utom grund,Fönster monterade i element samt Dörr, spröjs anpassade,skruv, spik . Passa på nu och beställ denna fina Lusthus till din tomt ! Frakt tillkommer från Örebro. Pris inkl moms.
28 500 kr
Blocket.se

Stor o fin 2a i Skånes Båstad bytes mot GBG

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fräsch, ljus, välskött och öppen tvåa på 70kvm med parkettgolv, Ny målad i vitt. Härligt luftigt kök med stora fönster, fräscht badrum, bil parkering, balkong med utsikt över stranden. Belägen i Skånes pärla Båstad, omgivet av parker med rikt djurliv. Lugnt och fint område trevliga grannar! Lusthus och grillplats på gården. Tvätt och torktumlare i lägenheten. Stort Förråd finns i huset. Bytes omgående eller snarast mot lägenhet, 1 lr 2a i Göteborg. Visning ordnas snabbt och effektivt.
5 000 kr
Blocket.se

Lusthus

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vackert nybyggt lusthus på ca 7,5kvm. Tak i aluzinkplåt täckt i fjälltäckning. Kulturglas i fönstren, vilket ger ett behagligt skimmer, som glas förr i tiden. Allt nytillverkat och målat med Demideks färger. Huset monteras på färdig grund, som köparen står för. Priset inkluderar montering. Beroende på var det ska monteras kan frakt tillkomma. Vill man komma och titta på ett lika dant lusthus är man välkommen till Nynäshamn där ett finns monterat. Ring 0707-4641883 eller 0707-388089 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
100 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj