Quantcast
Till salu inom: ”

lusthus fönster säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Fönster

Uppsala
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Inflyttningsklar lägenhet. Bra planlösning med stora rum och fönster åt tre väderstreck. Balkong åt söder. 2 förråd och en bra tvättstuga finns i källaren. Lägenheten ligger på våning 2 av 2. Gratis parkering utanför huset. Bredband finns i fastigheten. Liten bostadsrättsföreningen med endast 12 lägenheter. Stor trädgård med lusthus och soldäck och en syrenberså,som får användas av de boende i fastigheten. Bra förening med god ekonomi. Busshållplats utanför huset, bra förbindelser till centrum. Lite som att bo på landet, men ändå nära staden.
Mycket fräsch, ljus och välplanerad 1,5:a på 7:e vån i fina Nacka Strand. Lägenheten består av ett rum med sovalkov i hallen och ett kök på 14 kvm. Stort helkaklat badrum med badkar. Parkett i rum och hall. Klädkammare och garderob i hallen. Stora fönster mot natur och vatten, samt restaurang J. Balkong på 8 kvm. Fin tvättstuga med sjöutsikt. Tillgång till Lusthus för fester. Ett unikt boende nära innerstaden, ca 7 min till Slussen. Bra busskommunikationer och båttrafik till Slussen, Nybrokajen och Lidingö. Önskas: 1-2:a innerstan, Täby, Lidingö, Sundbyberg och Danderyd
Det är dags NU att beställa ett lusthus innan våren riktigt hinner komma. Så du kan njuta av den riktigt länge under sommaren. Våra Lusthus levereras i element med fönster , dörr + beslag, lås, taksingel,i 3 färger grå/svart, röd, grön, ja allt utom grund,Fönster monterade i element samt Dörr, spröjs anpassade,skruv, spik . Passa på nu och beställ denna fina Lusthus till din tomt ! Frakt tillkommer från Örebro. Pris inkl moms.
Fräsch, ljus, välskött och öppen tvåa på 70kvm med parkettgolv, Ny målad i vitt. Härligt luftigt kök med stora fönster, fräscht badrum, bil parkering, balkong med utsikt över stranden. Belägen i Skånes pärla Båstad, omgivet av parker med rikt djurliv. Lugnt och fint område trevliga grannar! Lusthus och grillplats på gården. Tvätt och torktumlare i lägenheten. Stort Förråd finns i huset. Bytes omgående eller snarast mot lägenhet, 1 lr 2a i Göteborg. Visning ordnas snabbt och effektivt.
Vackert nybyggt lusthus på ca 7,5kvm. Tak i aluzinkplåt täckt i fjälltäckning. Kulturglas i fönstren, vilket ger ett behagligt skimmer, som glas förr i tiden. Allt nytillverkat och målat med Demideks färger. Huset monteras på färdig grund, som köparen står för. Priset inkluderar montering. Beroende på var det ska monteras kan frakt tillkomma. Vill man komma och titta på ett lika dant lusthus är man välkommen till Nynäshamn där ett finns monterat. Ring 0707-4641883 eller 0707-388089 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.