Allt till salu inom "blocket gamla fönster"

Sortering:
gamla fönster
Jönköping
Idag

gamla fönster Visa liknande

50 kr
Blocket.se
Gamla fönster
Mellerud
2 dagar

Gamla fönster Visa liknande

2 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 38

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Stockholm

Sofo söker större HR el blivande BR på Söder

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Genomgående, trevlig och fin 1,5:a om 36 kvm som ligger på en mycket eftertraktad adress mitt i Sofo. Samtliga fönster mot stor innegård med knapp insyn och därav inga ljud av trafik eller nattliv. Badrum med uttag för tvättmaskin, kök med uttag för diskmaskin. Trägolv i lägenheten samt 2 st inbyggda garderober. Kaklat badrum med kar. Söker: Större HR minst 55 kvm el blivande BR på Södermalm. Alternativt närförorter som t.ex. Enskededalen/Gamla Enskede. Intresserade av seriösa bytesförslag då vi väntar tillökning.
0 kr
Blocket.se

Tvåa på Slussen bytes

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har en tvåa på slussen, utsikt mot kanalen från alla fönster samt balkongen. Lugnt område och fastighetsgård. Stor hörnbalkong mot lugn innergård och kanalen. Ca 10 minuters promenad till gågatan och tio minuter till stationen. Vi söker en lägenhet i områdena Slussen, Lugnet, Rörsjöstaden, St Knut, Gamla väster och Möllan. Maxhyra 8500. Allt kan vara av intresse om det ligger rätt. Lägenheter som ej ligger centralt är ej av intresse.
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Malmö

Min centrala 1:a mot din centrala 1,5/2:a

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Min lägenhet har många fördelar; den ligger centralt nära Möllevångstorget och Triangelstationen, är fräsch (hus byggt 2007) och den ligger på tredje våningen med fönster mot en innergård, vilket bidrar till en lugn och skön miljö att bo i. Här finns tvättmaskin i lägenheten och en mycket funktionell kokvrå. Dock önskar jag att byta den mot en större 1,5:a eller mindre 2:a (ca 45-60 kvm) för max 5500 kr, med liknande läge (Triangeln, Möllevångstorget, St Knuts Torg, Gamla väster, Rörstaden, Lugnet t ex). Hyresvärd: MKB. Maila för intresse!
0 kr
Blocket.se

Mysig central 1a mot 2a eller 3a

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Jag har en trevlig 1:a vid Möllevångstorget med fönster mot gården, 2,75 m i takhöjd, tarkettgolv, bra förvaringsmöjligheter, vindsföråd och tvättstuga i källaren. Trivs bra med området och har trevliga grannar men känner att det är dags för en lite större lägenhet. Jag söker 2a eller 3a i Centralt, någonstans i området mellan Möllan, ned mot Slottsstaden, Gamla väster, hästhagen, St Knut, Rörsjöstaden osv. Inte intresserad av något andra sidan Nobelvägen eller efter Södervärn.
0 kr
Blocket.se

Lånbyte/byte 1:a Göteborg till Stockholm

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Etta i gamla Masthugget nära till slottskogen där Linnéstaden gränsar till Majorna. Ljus, med fönster åt två håll i vitt med fina brädgolv. 1:sta våningen i köket och 2:a våningen i rummet. Riktigt kök med nya vitvaror och halvkaklat badrum utan badkar. Lånbyte i 6 mån-1 år med start 1 okt. pga. nytt jobb i Sthlm(tid kan diskuteras). Möjlighet till permanent byte därefter. Nära till buss och spårvagn, 10 min. till centrum och 20 min promenad. Önskas: Södermalm, Midsommarkransen, Telefonplan, Liljeholmen, Hammarbyhöjden, Vasastan etc. Maxhyra 7000. Självklart ordningsam person, rökfri och djurfri som jag. Vänligen Sara.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj