Quantcast
Till salu inom: ”

blocket gamla fönster säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Genomgående, trevlig och fin 1,5:a om 36 kvm som ligger på en mycket eftertraktad adress mitt i Sofo. Samtliga fönster mot stor innegård med knapp insyn och därav inga ljud av trafik eller nattliv. Badrum med uttag för tvättmaskin, kök med uttag för diskmaskin. Trägolv i lägenheten samt 2 st inbyggda garderober. Kaklat badrum med kar. Söker: Större HR minst 55 kvm el blivande BR på Södermalm. Alternativt närförorter som t.ex. Enskededalen/Gamla Enskede. Intresserade av seriösa bytesförslag då vi väntar tillökning.
Vi har en tvåa på slussen, utsikt mot kanalen från alla fönster samt balkongen. Lugnt område och fastighetsgård. Stor hörnbalkong mot lugn innergård och kanalen. Ca 10 minuters promenad till gågatan och tio minuter till stationen. Vi söker en lägenhet i områdena Slussen, Lugnet, Rörsjöstaden, St Knut, Gamla väster och Möllan. Maxhyra 8500. Allt kan vara av intresse om det ligger rätt. Lägenheter som ej ligger centralt är ej av intresse.
Min lägenhet har många fördelar; den ligger centralt nära Möllevångstorget och Triangelstationen, är fräsch (hus byggt 2007) och den ligger på tredje våningen med fönster mot en innergård, vilket bidrar till en lugn och skön miljö att bo i. Här finns tvättmaskin i lägenheten och en mycket funktionell kokvrå. Dock önskar jag att byta den mot en större 1,5:a eller mindre 2:a (ca 45-60 kvm) för max 5500 kr, med liknande läge (Triangeln, Möllevångstorget, St Knuts Torg, Gamla väster, Rörstaden, Lugnet t ex). Hyresvärd: MKB. Maila för intresse!
Jag har en trevlig 1:a vid Möllevångstorget med fönster mot gården, 2,75 m i takhöjd, tarkettgolv, bra förvaringsmöjligheter, vindsföråd och tvättstuga i källaren. Trivs bra med området och har trevliga grannar men känner att det är dags för en lite större lägenhet. Jag söker 2a eller 3a i Centralt, någonstans i området mellan Möllan, ned mot Slottsstaden, Gamla väster, hästhagen, St Knut, Rörsjöstaden osv. Inte intresserad av något andra sidan Nobelvägen eller efter Södervärn.
Etta i gamla Masthugget nära till slottskogen där Linnéstaden gränsar till Majorna. Ljus, med fönster åt två håll i vitt med fina brädgolv. 1:sta våningen i köket och 2:a våningen i rummet. Riktigt kök med nya vitvaror och halvkaklat badrum utan badkar. Lånbyte i 6 mån-1 år med start 1 okt. pga. nytt jobb i Sthlm(tid kan diskuteras). Möjlighet till permanent byte därefter. Nära till buss och spårvagn, 10 min. till centrum och 20 min promenad. Önskas: Södermalm, Midsommarkransen, Telefonplan, Liljeholmen, Hammarbyhöjden, Vasastan etc. Maxhyra 7000. Självklart ordningsam person, rökfri och djurfri som jag. Vänligen Sara.