Quantcast
Till salu inom: ”

lyftkran svängkran båtkran hamnkran säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Lyftkranen
F
Lyftkranen
F
Åke-boken
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej!! Tänkte nu försöka sälja lyftkranen då bygget är klart. Har lyft stockar å byggmaterial med den när jag plockat ner å byggt upp ett 2 vånings timmerhus. Själva lyftdelen är elektrisk (380volt) Vrida den, samt sätta upp å tar ner den gör man med handkraft. Den är enkel att sätta upp samt att ta ner. Man kan höja tornet så det blir 10 meter högt. Lyftkranen har stödben å motvikt. Säljes med ett lyft OK för att kunna lyfta längre stockar/bräder Den går att förflytta med traktor/4 hjuling eller liknande den den är hjulburen Priset går att diskutera. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer ett roligt fotbollsspel. Det saknas en poängräknare på en av kortsidorna, annars är allt intakt och i bra skick. 250 kr. Har även ett biljardbord som du kan ställa på ett bord. Allt finns med och är i gott skick. Det enda är att ett av benen är löst (går att limma eler skruva i). 250 kr. Klassiskt Couronne spel! 150 kr. Rejäl Dickie lyftkran. Mycket god kvalitet! Svängfunktionen fungerar inte riktigt som den ska, annars fungerar allt bra! Oskadad. 50 kr. Anna 070-6939339
Hej!! Tänkte nu försöka sälja lyftkranen då bygget är klart. Har lyft stockar å byggmaterial med den när jag plockat ner å byggt upp ett 2 vånings timmerhus. Själva lyftdelen är elektrisk (380volt) Den lyfter 7-800kg Vrida den, samt sätta upp å tar ner den gör man med handkraft. Den är enkel att sätta upp samt att ta ner. Man kan höja tornet så det blir 10 meter högt. Bommen är 4m ut från tornet Lyftkranen har stödben å motvikt. Säljes med ett lyft OK för att kunna lyfta längre stockar/plankor Den går att förflytta med traktor/4 hjuling eller liknande den den är hjulburen Dock inga längre sträckor Priset går att diskutera.
Garage Fischer Price med lyftkran m.m. i fint skick enligt bild. Mycket stadigt garage som inte välter även om barnet klättrar upp på det. Ingenting är trasigt. Inga bilar eller något annat än det som syns på bilden medföljer. Nypris ca 1000:- NU 300:- Den finns i centrala Uppsala i Luthagen. OBS! Skickas ej, utan du får hämta den. Du kan nå mig via mail eller per telefon 018-395022 eller via sms på: 070-291 28 37 mellan kl 09.00-21.00 alla dagar i veckan.
Kranen är provlyft med 2.500 kg. Den har nya spel och ny 9 mm vajer. Säljs för 5.000 kr eller till högstbjudande.

... eller prova att söka på svängkran begagnat