Quantcast
Till salu inom: ”

märta måås fjetterström signaturer säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Båt Chaparral 260 Signature Årsmodell -98 Motor Marcruiser 260 hk -06 5.0 mpi med sötvatten kylning Drev Bravo III Drev(Duoprop) Utrustning= 220 Landström med laddare,Sötvattenkyld motor, Spis,Kyl,Vask ute och inne, V.v-beredare,Dusch Ute och Inne, Trimplan ,sep.Toalett.Fullhöjdskapell samt hamn kapell-06 CD-stereo -06, Automatiskt brandsläcknings system, Garmin 520 I, kart plotter med ekolod. 12 v Platt TV (Lava) Diverse tillbehör (ankare liner mm) Jag svarar ej på E-post Ring André Svensson 0709223472
Pga avsaknad av intresse samt att jag är student måste jag sälja denna otroliga gitarr. Modellen är en ESP Alexi WH signature series med sawtooth inlägg på halsen. Just denna version är ovanlig, den är tillverkad i japan till skillnad ifrån andra gitarrer av denna modell tillverkas i USA. Här är en länk med specifications för gitarren: http://www.bmusic.com.au/prod4438.htm Nypriset för gitarren ligger på något runt 35.000kr. Gitarren är knappt använd och i perfekt skikt, har endast legat under min säng i ett par år. Den är ifrån 2006. Det som ingår är gitarren och ett hardcase speciellt designat för gitarren. Självklart finns Certificate of Authenticity med. Jag kan nås bäst på mail, men även via telefon på eftermiddagar.
Pga avsaknad av intresse samt att jag är student måste jag sälja denna otroliga gitarr. Modellen är en ESP Alexi WH signature series med sawtooth inlägg på halsen. Här är en länk med specifications för gitarren: http://www.bmusic.com.au/prod4438.htm Nypriset för gitarren ligger på något runt 35.000kr. Gitarren är knappt använd och i perfekt skikt, har endast legat under min säng i ett par år. Den är ifrån 2006. Det som ingår är gitarren och ett hardcase speciellt designat för gitarren. Självklart finns Certificate of Authenticity med. Jag kan nås bäst på mail, men även via telefon på. Missa inte chansen att få en sån ovanlig och bra gitarr! Viss prutmån vid snabb affär.
Riktigt grym top som har tjänat mig väl. Detta är en top som du kan vrida på högsta volym och bränna av härliga metal riff men som också passar bra till lite lugnare musik. Har nyligen lämnat in den för att få rör bytta så det ska väl inte behövas nya på ett tag. Här finner du lite mer teknisk information: http://www.thomann.de/se/marshall_2203kk_kerry_king_signature.htm Stärkaren finns i Borås och skickas ej. Maila mig om du är intresserad så kan vi bestämma tid så du kan testa den.
NAT Audio Signature Phono, tung batteridriven RIAA del demo 26.000 Ord 49.000 Just nu rear vi ut demomaskiner och inbyten från bl.a: Geneva Labs Tivoli Audio Einstein NAT Hannl Cyrus Audiovector Highland Carat Emillé Labs EAT Forte Hela rea-listan finns på www.martencentre.se Marten Centre Chalmersgatan 24 Göteborg Öppettider: ons-fre 13-18, samt lör 11-15 Välkommen!