Quantcast
Till salu inom: ”

michael kors väska kopia säljes

Damväskor

Jönköping
CG väskan

Nacka

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Green screen

Sävsjö
Gucci väska

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min fina super populära MK Jet set travel. Inköpt på Jackie i Nacka. Färgen är marinblå. Var inte många som köpte in denna färg och fått mkt komplimanger. NY pris 2700-2795 kr beroende på var du köper den. Kvitto finns och kommer såklart med dustbag.Väskan är i fint skick, sparsamt använd. PS. Självklart äkta eftersom jag är emot med allt vad kopior heter. Ditt pris: 1650 kr Du sparar 1050 kr.
OBS!!! Nedsänkt pris!!! Jag har en oanvänd Michael Kors Väska som är köpt i Michael Kors butik i USA den 25/6-2014. Väskan är i perfekt skick och det som medföljer är ett axelband. Ni får en kopia av kvittot eftersom jag har köpt flera varor på samma kvitto. För garanti som gäller över hela världen medföljer det ett elektroniskt kvitto. Mått: 26x20 För mer info ring: 0701800901
Säljer en Tiger of Sweden-väska, givetvis äkta men väl använd. Den rymmer mycket och handtagen är tåliga, inga skador men små slitmärken som knappt syns. Nypris låg på ca 3000 kr då jag köpte den för ca 1,5 år sedan, jag och säljer den för 800 kr (kan gå ner i pris vid snabb affär). Säljer även en Michael Kors-väska, från en av de äldre kollektionerna. Köpt 2011 i New York och är använd 2 gånger. Helt felfri och dustbag medföljer, jag garanterar äktheten då kopior inte kommer in i mitt hem. Nypris låg på ca 3000 kr, och jag säljer den för 800 kr.
Hejsan Säljer en helt ny Michael Kors Optic White LG SHLDR TOTE! Väskan är aldrig använd och prislapparna sitter fortfarande kvar. Cirka mått: Längd: 35,5 cm Höjd: 30 cm Bredd: 11 cm Väskan kan skickas mot en avgift som köparen står för. Ordinarie pris är 3379:- Den är givetvis av original. Alltså ingen kopia. "Dusty bag" medföljer. Ring, mejla eller smsa för mer information. Säljes för endast 1500:- FÖRST TILL KVARN!!! Prutat och klart! Inte en krona billigare.
Säljer en helt ny Michael Kors Sophie LG Satchel. Riktigt Snygg är den. Prislapparna sitter kvar! Aldrig använd! Cirka mått: Längd: 30,5 cm Höjd: 27 cm Bredd: 16 cm Väskan kan skickas mot en kostnad som köparen står för. Givetvis är den original. Ingen kopia. Kvitto saknas. "Dusty bag" medföljer. Ordinarie Pris: 3549:- Säljes för 1500:- FÖRST TILL KVARN Prutat och klart.