Quantcast
Till salu inom: ”

mätarjustering mätarställning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mätarjustering från 2000 Vi justerar mätarställning på Mercedes Audi VW BMW Porsche m.m. Kan utföras för många anledningar ex. Vid byte av motor. Vid byte till nytt instrument. Byte till begagnat instrument. Radering av felkoder 500:- Samtliga felkoder raderas. Utför även avancerad felsökning på flertalet bilar. OBS! Om du tänker sälja bilen så är det DU som säljare som har skyldighet och ansvar om att berätta om för köparen att mätaren har blivit justerad. För mer info skicka oss ett mail eller ring!
Har ditt kombinstument gått sönder, Har du installerat ett nytt instrument och behöver få det justerat för att stämma överens men bilens ursprungliga Mätarställning. Vi kan justera mätarställning på alla bilar, Motorcyklar och entreprenadmaskiner Många märken kan vi erbjuda hembesök och justerar bilen på plats, Ni Behöver alltså inte lämna bilen hos oss. Justering på plats i Göteborg med omnejd för längre sträckor debiteras avgift per mil. Kontakta oss för prisuppgift och komplett modelllista.
Har din Volvo fel mätarställning? Har du ett trasig instrumenthus? Har du difusa felkoder? Vi justerar och reparerar samtliga Volvobilars mätarhus och mätarställningar Vi säljer reservdelar och reparerar samtliga mätarhus till Volvo Läser ur felkoder och ger en rekommendation till åtgärd Samtliga årsmodeller från 2001-2014 V70, Xc70, S60, V60, XC90, XC60 V40 Skicka ett mail med din bilmodell och årsmodell samt vad som skall göras (justering, felkodurläsning eller reparation av mätarhus) Vi återkommer så snart som möjligt, oftast samma dag Vänligen Johan på Volvojustering.
Letar efter en specialist eller företag som kan utföra mätarjustering (mätarställning, mätaråterställning, mätarställningsjustering) på en Chrysler 300c Efter att bilens motor fick tvätt mätarställningen visar fel, så det blev betydligt mindre milantal på mätaren än den haft tidigare Man måste återställa mätare till tidigare nivån Rätt pris = snabb affär

... eller prova att söka på mätarjustering