Quantcast
Till salu inom: ”

mörkersikte säljes

Mörkersikt
F
Mörkersikt
F

Tidigare annonser till salu

Mörkerkikare aldrig monterat eller använt inköpt på Elmia 2011. på kanpanjpris 6000:- 1,27kg 275 x 108 x 75mm Rött kors ställbar styrka, går att skjuta in dagtid då det är ett lite hål i lins skyddet som ska släppa in de lilla ljus som krävs, för att inte siktet ska ta skada ska aldrig de skyddet tas av vid dagsljus om det ska skickas tillkommer frakt och 2000:- i förskottsbetalning
Ska sälja ett mörkersikte då det aldrig används. Märke: ATN Modell: 410 spartan Förstoring: 5 ggr Extra ir-belysning Endast provskjuten några gånger, har aldrig varit ute i det vilda. (nyskick) Sitter monterad på en leupold qr picatinniskena. Köptes för ca 3 månader sedan och kvittona är sparade till garantin. Första kontakt sker på mail. Skicka namn,nummer och hur pass intresserad du är och respektive frågor så hör jag av mej.
Massolit. 2010. 420 s. Inbunden. Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. Vad händer när människor i en modern och normal verklighet förlorar fotfästet? När högre, lägre eller yttre makter kryper närmare och förgör. Läsaren får följa med när författaren utforskar gränsernaq i sju berättelser av skiftande karaktär, alla med det gemensamt att de är skrämmande och kittlar fantasin,. Det är inte barnasagor som berättas i Mörkersikt, men barnahjärtat i dig kommer kanske att bulta igenkännande när historierna hittar sin botten i gamla folksagor..
hallå har ett nattsike /mörkersikte till salu. har haft det i ca 4månader men nu har jag köpt ny bössa så då passar den tyvärr inte. siktet passar till vanliga waver klackar. pris 3000:- ni som vet vad ni vill ha vet säkter mer om detta än mig. funkar utan problem. går att skjuta både dag o natt, men på dagen så får man inte tända IR lampan eller ta av skydde fram. Lättre frågor kan besvaras, instruktions bok samt väska ingår, kan även skickas men du betalar du frakten.
Har ett mörkersikte till salu. Det är ett ATN MK410 Spartan med 5x förstoring. Siktet har en av marknadens kraftigaste IR-lampor, detta gör att du ser bra även dom mörkaste nätterna. Siktet är komplett med förvaringsväska, engelskmanual, IR-lampa och fäste för weaver klackar. Det är i fint skick och har inte varit ute i skogen många gånger. Här kan du läsa mera om detta utmärkta nattsikte. http://www.handladigitalt.se/atn-aries-mk410-spartan-5x-generation-nattsikte-p-2667.html Siktet kräver ej licens.