Quantcast
Till salu inom: ”

mört betesfisk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en kubiktank (1000l) alt cipaxtank öppnad på ovansidan Har haft dom till att hålla betesfisk samt koikarpar vilket har fungerat kanon. Tillsammans med filter har det varit som mest ca 2000mört men den funkar lika bra att hålla braxen, regnbåge eller liknande. Pumpen/filtret jag använde är också till salu för 1000kr Perfekt för dig som har tröttnat på att sumpa fisken eller lita på mörtstugor eller helt enkelt vill börja sälja mört på vintern Går självklart att förvara annat i tanken än fisk. Tanken är rengjord ett antal gånger innan och efter med bla högtryckstvätt .
Mört i 3 storlekar, och siklöja i 2 storlekar. Mörten är tagen i mörtstuga och siklöjan är nätfångad. Förpackade i 10 st / påse. Lång erfarenhet av att skicka angelfisk över hela landet. 4 kr / st, inklusive moms men + frakt. www.trappern.se Om företaget www.trappern.se, är etablerad inom jakt, fiske och naturresursförädling. Exklusiva hantverk och förfinad viltförvaltning
Hej, Säljer mört tagen från lokala insjöar. Betesfisken finns i alla storlekar. Ring, smsa eller maila mig om mängd och storlek samt när du vill ha din betesfisk. Styckpris: < 15cm - 5kr 15-25cm - 10kr >25cm - 15kr Är du ute på ett gediget gäddpass i Blekinge och behöver mer betesfisk så kör vi ut betesfisk till dig mot betalning. Skitfiske på er!
Levande betesfisk i stora storlekar. Mestadels mört, snitt strl. 20cm+ 10kr/st Finns i Hertsjö, strax utanför Bollnäs. Hitta hit: http://www.hitta.se/ViewDetailsWhite.aspx?vad=Martin+Elversson&Vkiid=eNPgXjHiMb%252fSdfS%2bp0JNeg%253d%253d&Vkid=74505184
Nu är vi inne på sluttampen med isfisket så sista helgen jag har mört hemma antagligen så passa på! Kommer ha Mört i stolek 10-21 cm hemma nu fram tills April beroende på tillgång och efterfrågan. Ser helst att ni smsar 7-16 då jag jobbar som vanligt folk, sen efter det så slå mig en signal så svarar jag så fort jag har möjlighet!