Quantcast
Till salu inom: ”

mackmyra whiskyfat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Är du intresserad av whisky, har tidigare erfarenhet från att arbeta med telefonen samt är ute efter ett deltidsjobb under våren? Då har vi på Komet jobbet för dig hos vår kund Mackmyra Whisky! Under eftermiddagar/kvällar kommer du att kontakta personer som tidigare varit i kontakt med Mackmyra och erbjuda dem att få köpa whiskyfat. Dessa personer har visat intresse för Mackmyra vid t.ex. whiskyprovningar och på besök i Whiskybyn. Arbetet utförs centralt i Stockholm med telefonen som arbetsverktyg. Syftet är att säkra kännedomen om företagets olika whiskysorter samt att ta in nya beställningar. Arbetstiden kommer att vara förlagd till eftermiddag/tidig kväll mån-fre 4 h per dag. Exakta arbetstider ges vid intervjutillfälle. Är du den vi söker? Vi söker dig som vill och kan jobba deltid 4 h per dag fr.o.m. 16 april och två månader framåt. -Du är positiv, social och orädd. -Du har en förmåga att skapa förtroende. -Du drivs av att arbeta i snabbt tempo och mot uppsatta mål. -Du har tidigare telefonvana. -Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom försäljning men det är inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättningen av denna tjänst. Ansökan och information om uppdraget Start: 16 april Omfattning: 20 timmar i veckan Arbetstid: eftermiddagar/tidig kväll Uppdragsperiod: 16 april-21 juni Lön: 110kr/tim exkl. sem.ers. Ansökan: Skicka in din ansökan redan idag då tillsättning sker löpande. Detta är ett uppdrag som ingår i Komets uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer bli anställd av Komet men arbeta ute hos vår kund.
Är du intresserad av whisky, har tidigare erfarenhet från att arbeta med telefonen samt är ute efter ett deltidsjobb under våren? Då har vi på Komet jobbet för dig hos vår kund Mackmyra Whisky! Under eftermiddagar/kvällar kommer du att kontakta personer som tidigare varit i kontakt med Mackmyra och erbjuda dem att få köpa whiskyfat. Dessa personer har visat intresse för Mackmyra vid t.ex. whiskyprovningar och på besök i Whiskybyn. Arbetet utförs centralt i Stockholm med telefonen som arbetsverktyg. Syftet är att säkra kännedomen om företagets olika whiskysorter samt att ta in nya beställningar. Arbetstiden kommer att vara förlagd till eftermiddag/tidig kväll mån-fre 4 h per dag. Exakta arbetstider ges vid intervjutillfälle. Är du den vi söker? Vi söker dig som vill och kan jobba deltid 4 h per dag fr.o.m. 16 april och två månader framåt. -Du är positiv, social och orädd. •Du har en förmåga att skapa förtroende. •Du drivs av att arbeta i snabbt tempo och mot uppsatta mål. •Du har tidigare telefonvana. •Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom försäljning men det är inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättningen av denna tjänst. Ansökan och information om uppdraget Start: 16 april Omfattning: 20 timmar i veckan Arbetstid: eftermiddagar/tidig kväll Uppdragsperiod: 16 april-21 juni Lön: 110kr/tim exkl. sem.ers. Ansökan: Skicka in din ansökan redan idag då tillsättning sker löpande. Detta är ett uppdrag som ingår i Komets uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer bli anställd av Komet men arbeta ute hos vår kund. Information om uppdraget: Vi skapade Sveriges första maltwhisky. I vårt destilleri tillverkar vi den svenska whiskyn av lokala råvaror, helt utan tillsatser. Vi erbjuder nyskapande whiskyupplevelser på flaska, fat och genom personliga möten. Sedan flera år befinner vi oss i kraftig tillväxt. Vår storsäljare Mackmyra ? Den Första Utgåvan, finns på samtliga systembolag i Sverige, utvalda Restauranger och exportmarknader i Skandinavien samt Tax Free till och från Sverige. Läs mer på www.mackmyra.se.
Är du intresserad av whisky, har tidigare erfarenhet från att arbeta med telefonen samt är ute efter ett deltidsjobb under våren? Då har vi på Komet jobbet för dig hos vår kund Mackmyra Whisky! Under eftermiddagar/kvällar kommer du att kontakta personer som tidigare varit i kontakt med Mackmyra och erbjuda dem att få köpa whiskyfat. Dessa personer har visat intresse för Mackmyra vid t.ex. whiskyprovningar och på besök i Whiskybyn. Arbetet utförs centralt i Stockholm med telefonen som arbetsverktyg. Syftet är att säkra kännedomen om företagets olika whiskysorter samt att ta in nya beställningar. Arbetstiden kommer att vara förlagd till eftermiddag/tidig kväll mån-fre 4 h per dag. Exakta arbetstider ges vid intervjutillfälle. Är du den vi söker? Vi söker dig som vill och kan jobba deltid 4 h per dag fr.o.m. maj och fram till midsommar. Du är positiv, social och orädd. -Du har en förmåga att skapa förtroende. -Du drivs av att arbeta i snabbt tempo och mot uppsatta mål. -Du har tidigare telefonvana. -Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom försäljning men det är inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättningen av denna tjänst. Ansökan och information om uppdraget Start: snarast Omfattning: 20 timmar i veckan Arbetstid: eftermiddagar/tidig kväll mån-fre Uppdragsperiod: 16 april-21 juni Lön: 110kr/tim exkl. sem.ers. Ansökan: Skicka in din ansökan redan idag då tillsättning sker löpande. Detta är ett uppdrag som ingår i Komets uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer bli anställd av Komet men arbeta ute hos vår kund.
Är du intresserad av whisky, har tidigare erfarenhet från att arbeta med telefonen samt är ute efter ett deltidsjobb under våren? Då har vi på Komet jobbet för dig hos vår kund Mackmyra Whisky! Under eftermiddagar/kvällar kommer du att kontakta personer som tidigare varit i kontakt med Mackmyra och erbjuda dem att få köpa whiskyfat. Dessa personer har visat intresse för Mackmyra vid t.ex. whiskyprovningar och på besök i Whiskybyn. Arbetet utförs centralt i Stockholm med telefonen som arbetsverktyg. Syftet är att säkra kännedomen om företagets olika whiskysorter samt att ta in nya beställningar. Arbetstiden kommer att vara förlagd till eftermiddag/tidig kväll mån-fre 4 h per dag. Exakta arbetstider ges vid intervjutillfälle. Är du den vi söker? Vi söker dig som vill och kan jobba deltid 4 h per dag fr.o.m. maj och fram till midsommar. Du är positiv, social och orädd. •Du har en förmåga att skapa förtroende. •Du drivs av att arbeta i snabbt tempo och mot uppsatta mål. •Du har tidigare telefonvana. •Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom försäljning men det är inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättningen av denna tjänst. Ansökan och information om uppdraget Start: snarast Omfattning: 20 timmar i veckan Arbetstid: eftermiddagar/tidig kväll mån-fre Uppdragsperiod: 16 april-21 juni Lön: 110kr/tim exkl. sem.ers. Ansökan: Skicka in din ansökan redan idag då tillsättning sker löpande. Detta är ett uppdrag som ingår i Komets uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer bli anställd av Komet men arbeta ute hos vår kund. Information om uppdraget:
Mackmyra Svensk Whisky söker en Customer Relations Coordinator för att ytterligare stärka vårt kunderbjudande och öka tillväxten. Vårt erbjudande – dina arbetsuppgifter Mackmyra vill nu ta kundservicefunktionen till nästa nivå och behöver din hjälp i detta arbete med att utveckla rutiner och stödsystem. Rollen som Customer Relations Coordinator innebär att vara ett stöd till våra säljare, bygga långsiktiga relationer med våra kunder samt aktivt arbeta med att förbättra våra kundprocesser. En stor del av arbetet är inriktat på att understödja försäljningen av whiskyfat genom professionell och personlig service till våra befintliga och blivande fatkunder. Våra flaskor säljs på ett mer traditionellt sätt via distributörer, samordningen mellan fat och flaskor är dock central. Du blir kort sagt en nyckelmedarbetare inom Customer Relations på Mackmyra. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir: Dagliga kundkontakter via telefon och e-post samt personliga mötenTillsammans med externa konsulter vidareutveckla systemstöd, både integration av befintliga och nya system (vi arbetar idag i Navision och i CRM-systemet C4)Stöd till säljavdelningen, t.ex. logistik och exporthanteringAnalys av kundunderlag, kundnöjdhet och försäljningDelaktig i avdelningens kundadministrationReklamationerDu arbetar tätt tillsammans med dina kollegor inom Customer Relations, men kommer även att ha ett nära samarbete med flertalet andra funktioner inom Mackmyra.  Du rapporterar till Customer Relations Manager. Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Mackmyra Whiskyby i Gävle. Resor med övernattning ingår i tjänsten. Din profil Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande befattningar, helst från verksamhet med försäljning mot konsument. Du har tidigare arbetat inom säljstöd eller kundservice och haft direktkontakt med både kunder och säljare. Du är en van IT-användare och har erfarenhet av att arbeta med affärs- eller CRM-system. Har du även drivit eller medverkat vid implementering eller utveckling av affärs- eller CRM-system är detta meriterande. Som person är du driven och relationsskapande, har god kommunikativ förmåga och kan analysera hårda fakta likväl som komplexa situationer. Du är resultatorienterad och har en god samarbetsförmåga. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Behärskar du  tyska är detta ett plus. Ansökan Stämmer ovanstående in på dig och du vill bli en av oss - tveka inte att skicka in ditt CV och ett personligt brev redan idag. I denna rekrytering samarbetar vi med We Select. Skicka din ansökan till maria.edwertz@weselect.se Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Maria Edwertz på 0727 – 26 00 18. Ansökningarna behandlas löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 11 december 2013.